Ονειρεμένα Χριστούγεννα στη Δροσούπολη









Ένα παραμυθένιο ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων οργάνωσε για τα παιδιά με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός, Εξωραϊστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δροσούπολης, υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. 

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Δροσούπολης μικροί και μεγάλοι υποδέχθηκαν μέσα από ένα πλούσιο και απολαυστικό πρόγραμμα τα Χριστούγεννα και έζησαν τη μαγεία των γιορτών που έρχονται. 

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Χρήστος Αποστολόπουλος και το ΔΣ του συλλόγου είχαν φροντίσει με σχολαστικότητα όλες τις λεπτομέρειες και οργάνωσαν μια πραγματικά θεαματική γιορτή για μικρούς και μεγάλους. 

Θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση έδωσε στον πρόεδρο και το Δ.Σ. ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία για όλους, υπογράμμισε, πως «οι αποκεντρωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που υλοποιεί για δεύτερη χρονιά η Διοίκηση Παππού, αποδείχθηκε από τη μαζικότητα του κόσμου που τις αγκάλιασε, πως ήταν απολύτως απαραίτητες και θα ενδυναμωθούν περαιτέρω». 

Χρόνια πολλά σε όλους ευχήθηκε ανοίγοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου Δροσούπολης Χρήστος Αποστολόπουλος. « Η γιορτή αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά και την ετοιμάσαμε με πολύ αγάπη. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και το νέο έτος να φέρει υγεία ευτυχία και αγάπη σε όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργο Μαυροειδή που είναι δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση και μας στηρίζει συνεχώς και τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου Δημοτικού, 7ου Δημοτικού, 10ου Δημοτικού Σχολείου Ά. Λιοσίων και 2ου Γυμνασίου Ά. Λιοσίων για τη συμμετοχή τους. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα καθιερωμένα κάλαντα που έψαλλαν σε διάφορες εκφάνσεις τους τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Αμέσως μετά τα φώτα του σταδίου έσβησαν και ακούστηκε η γνώριμη φωνή του Καραγκιόζη να εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και να αναζητεί το Χατζιαβάτη. Οι θεατές μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν για περίπου μια ώρα την παράσταση «Τα Χριστούγεννα στο σπίτι του Καραγκιόζη». Αμέσως μετά το γέλιο, ήρθε ο θαυμασμός αφού στη σκηνή ανέβηκαν τα παιδιά από το τμήμα ρυθμικής του ΝΠΠΔ ΠΑΡΝΗΘΑ, τα οποία με μια καταπληκτική επίδειξη γυμναστικής καθήλωσαν το κοινό και απέσπασαν θερμότατο χειροκρότημα. 

Όπως είναι φυσικό μαγικά Χριστούγεννα, χωρίς μάγο δεν γίνονται. Και για αυτό ο σύλλογος της Δροσούπολης είχε εξασφαλίσει και δεύτερη παράσταση εκτός από τον Καραγκιόζη. Ο μάγος TOLDO ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα, χρησιμοποιώντας ως βοηθούς τα παιδιά που είχαν κατέβει πια από τις κερκίδες και είχαν κάτσει μπροστά από το μαγικό τραπεζάκι του. Το Face painting που είχαν περάσει πριν την έναρξη των παραστάσεων σχεδόν όλα τα παιδιά , βοήθησε αρκετά, αφού δεν τα διαφοροποιούσε και πολύ από το μακιγιάζ του μάγου. 

Το πρόγραμμα έκλεισε μουσικά με τους “Grimace” αλλά οι εκπλήξεις για τα παιδιά συνεχίστηκαν αφού ο σύλλογος είχε εξασφαλίσει και μοίρασε Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδιά.

Η ευαισθησία του Χρήστου Αποστολόπουλου για τους οικονομικά ευπαθής συνδημότες μας είναι γνωστή σε όσους τον γνωρίζουν και έχουν ζήσει από κοντά τη δράση του. Έτσι και σε αυτή τη γιορτή ο σύλλογος είχε φροντίσει να έχει το γνωστό τραπεζάκι για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αυτές τις γιορτινές μέρες. Ενημερωτικά ο σύλλογος συγκεντρώνει τρόφιμα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18:00- 20:00, στην οδό Γρεβενών 16, απέναντι από την πλατεία Καραγιάννη. Τηλ επικοινωνίας: 6988191384 (what’s up)

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου