Στην Εκστρατεία Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ για την Εθελοντική Αιμοδοσία ο Δήμος Φυλής



Στην εκστρατεία ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Σκάϊ, προβλήθηκε ο Δήμος Φυλής με αφορμή την 2η για το 2016 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής.

Ο τηλεοπτικός σταθμός και η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, φιλοξένησαν στο ενημερωτικό Δελτίο Ειδήσεων, ανάμεσα σε άλλους Δήμους της χώρας και τον Δήμο Φυλής, με δηλώσεις του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος ευχαρίστησε τους αιμοδότες, το Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς και την εταιρία φυσικού νερού και χυμών  «ΒΙΚΟΣ» που στηρίζει έμπρακτα  την προσπάθεια.

Δείτε το ολιγόλεπτο Video


Αξίζει να σημειωθεί πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής διοργανώνει τις αιμοδοσίες σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο, με σκοπό να ενισχυθεί η Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φυλής, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Κατά την πρόσφατη αιμοδοσία τους εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ των οποίων ήταν και αιρετοί της Δημοτικής Αρχής, ευχαρίστησε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Αντωνόπουλος.  
«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία από τις πιο αλτρουιστικές πράξεις του ανθρώπου. Χαίρομαι πραγματικά για τη συμμετοχή των δημοτών στην αιμοδοσία, πράξη που τιμά πάνω απ’ όλα τους ίδιους τους εθελοντές αιμοδότες και ελπίζω η συμμετοχή αυτή σε κάθε αιμοδοσία να μεγαλώνει», δήλωσε σχετικά  ο κ. Αντωνόπουλος. 
Για λεπτομέρειες

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου