Εκπληκτική γιορτή από τους Τρίτεκνους Φυλής με βραβεύσεις και φαντασμαγορικό θέαμα





Μια φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, για τα μέλη του, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Τριτέκνων του Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. 
Η Πρόεδρος του συλλόγου Κλέλια Βαρβαρίγου ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που αγκάλιασε μαζικά την εκδήλωση, την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για το χοροθέατρο «Ανεμόσκαλα» που κράτησε συντροφιά στα παιδιά για περισσότερες από τρεις ώρες και το σύλλογο Ηπειρωτών για την παραχώρηση της αίθουσας. 
« Απόψε αποφασίσαμε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης να απονείμουμε τέσσερις αναμνηστικές πλακέτες σε τέσσερις ξεχωριστούς ανθρώπους, τέσσερις προσωπικότητες που στήριξαν ενεργά το σύλλογό μας από τα πρώτα του βήματα μέχρι και σήμερα» είπε η κ. Βαρβαρίγου και κάλεσε διαδοχικά στο βήμα προς βράβευση τον εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου Φυλής και Αναπληρωτή Δήμαρχο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Σάββα Σάββα, ο οποίος προσέφερε και τα δώρα των παιδιών στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, τη Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλα Κουράση για τη νομική στήριξη του συλλόγου, τον Γιώργο Παγώνη, σύμβουλο του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου που στηρίζει αδιαλείπτως το σύλλογο και τον κ. Γιώργο Κοσμίδη που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρεται και προσφέρει στο σύλλογο Τριτέκνων. 
Αμέσως μετά το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου προσέφερε ως επιβράβευση ένα ξεχωριστό δώρο στο μικρό Άγγελο Χριστοδουλάκη για την πρωτιά του και το βραβείο, που απέσπασε στον πανελλαδικό διαγωνισμό έκθεσης «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», με θέμα «τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη πολύτεκνη οικογένεια και οι αρωγοί της». 
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Ο σαξοφωνίστας παρά το τσουχτερό κρύο, υποδέχθηκε τα παιδιά στην είσοδο παίζοντας τζαζ μουσική μαζί με τη μεγαλοφιγούρα που φωτογραφιζόταν μαζί τους δίνοντας σαφές μήνυμα για τη μεγαλειώδη γιορτή που είχε ετοιμαστεί για τα παιδιά από την Κλέλια Βαρβαρίγου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Τριτέκνων . 
Μέσα στη αίθουσα περίμενε τα παιδιά μια γλυκιά και χαμογελαστή νεραϊδα που τα μεταμόρφωνε μέσω face painting. Παράλληλα στο χώρο λειτουργούσε το εργαστήρι των γλυκών όπου τα παιδιά έπαιξαν με τη ζύμη και έφτιαξαν κουλουράκια ενώ στον πάγκο με τις ζωγραφιές δημιούργησαν πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες .
Η ατμόσφαιρα απογειώθηκε όταν ξεκίνησε η παράσταση «Ο χορός των Παραμυθιών» από την παιδική σκηνή «Ανεμόσκαλα» . Οι ηθοποιοί μέσα από μια διαδραστική μουσικοχορευτική παράσταση και μέσα από δεκάδες εναλλαγές κουστουμιών ξετρέλαναν στην κυριολεξία τα παιδιά, αφού εκτός από την καταπληκτική ερμηνεία και τη χορευτική τους δεινότητα, μέσα από τη σκηνή παρέλασαν κένταυροι, γουρουνάκια, λύκοι, μάγοι, ακόμα και ο Μάικλ Τζάκσον. 
Όμως η μαγεία αυτής της γιορτής δεν είχε τέλος αφού στο πρόγραμμα υπήρχε και μάγος . Κόκκινες ,κίτρινες και μπλε κορδέλες που ενώνονται, αλλάζουν χρώμα και μεταμορφώνονται σε μαγικό ραβδί , περιστέρια που βγαίνουν αβίαστα από το πουθενά, φωτιές που δεν καίνε τον ταχυδακτυλουργό και πολλά άλλα που έκαναν τα παιδιά να μην θέλουν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από το μαγικό τραπεζάκι . Η βραδιά έκλεισε εξίσου ευχάριστα αφού οι Άγιοι Βασίληδες που υπήρχαν στην αίθουσα μοίρασαν στα παιδιά τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια τους , ενώ ο Σύλλογος αξιοποιώντας άλλη μια φορά τη στήριξη της Περιφέρειας είχε εξασφαλίσει και διένειμε στις οικογένειες των Τριτέκνων πορτοκάλια . 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πετυχημένη εκδήλωση








































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου