Ανήμερα των Χριστουγέννων στα “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ” του Ε ο Δήμος Φυλής




Ανήμερα των Χριστούγεννα το μεσημέρι της Κυριακής 25 Δεκεμβρίου στις 13:00 και την εκπομπή “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ” θα προβληθεί το ρεπορτάζ του καναλιού “Ε” που βρέθηκε στο Δήμο Φυλής το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου με τηλεοπτικό συνεργείο για χάρη του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ”. 

Το “Ε” τράβηξε πλάνα από την λαμπερή εκδήλωση της φωταγώγησης του Δέντρου και μετά τη λήξη της ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έχοντας στο πλευρό του παιδιά από την ΑΜΥΝΑ, αλλά και τη Βίνα Ασίκη, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ" και στη γνωστή Δημοσιογράφο Μένια Κούκου. 

Κι ύστερα από αυτά τα ωραία ήρθε και η στιγμή της προβολής. “Ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι προγραμματισμένη να προβληθεί η συνέντευξη της Βίνας Ασίκη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του τηλεοπτικού Σταθμού Ε. Η πρώτη της συνέντευξη μετά από πάρα πολλά χρόνια! Ένας άνθρωπος που επί 20 χρόνια επιτελεί "έργο" μαζί με τον σύζυγό της Χορογράφο και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ” Ορέστη Δημητρίου, στον Δήμο Φυλής." όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Μένια Κούκου, στη σελίδα της στο Face Book. Συντονιστείτε λοιπόν!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου