Κεφάτη σύμπραξη στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των Συλλόγων Τσουκλιδίου και Γεννηματά



«Γεύση» από Χριστούγεννα πήραν μικροί και μεγάλοι δημότες που συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που συνδιοργάνωσαν, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, οι Σύλλογοι Τσουκλιδίου και Γεννηματά και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα».
Μπορεί το τσουχτερό κρύο να μην επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η γιορτή στην πλατεία Αγίας Σοφίας, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, όμως αυτό διόλου δεν επηρέασε τη γιορτινή διάθεση που είχαν όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά ούτε και την προσέλευση. Ο χώρος που προσφέρθηκε από μέλος του Συλλόγου Τσουκλιδίου για να πραγματοποιηθεί η γιορτή, γέμισε από μικρούς και μεγάλους δημότες και «πλημμύρισε» από παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικους ήχους και ευχές.

«Είναι ευχάριστο που βλέπουμε πάρα πολλά παιδάκια απόψε και που διασκεδάζουν τόσο πολύ», δήλωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Η Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής. «Επειδή ο Δεκέμβρης είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τους μεγάλους, σας καλώ όλους να γίνουμε απόψε παιδιά, να παραμερίσουμε τα προβλήματα και να περάσουμε καλά», παρότρυνε τους παρευρισκόμενους ο κ. Μαυροειδής, ο οποίος ευχαρίστησε τα διοικητικά συμβούλια των δύο Συλλόγων για τη συνεργασία τους με την «Πάρνηθα» στη συνδιοργάνωση της γιορτής.
Συγχαρητήρια για την εκδήλωση έδωσε στους Συλλόγους και την «Πάρνηθα» ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αθανάσιος Σχίζας. «Είμαστε εδώ, η Δημοτική Αρχή, να στηρίξουμε κάθε σας προσπάθεια», διαβεβαίωσε ο κ. Σχίζας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου, Νίκος Νικολόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Φυλής και τον Γιώργο Μαυροειδή ξεχωριστά για τη στήριξη του Δήμου στη διοργάνωση της εκδήλωσης και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν. 
Και αυτό έπραξαν μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά διασκέδασαν με παιχνίδια, διαγωνισμούς μουσική και χορό υπό την καθοδήγηση της ανιματέρ Φωτεινής Κόκκινου, ενώ το κέφι κορυφώθηκε με ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού που εμπνεύστηκαν μέλη του Συλλόγου Τσουκλιδίου.
Ο Άη Βασίλης με ένα γράμμα του, ζητούσε τη βοήθεια των παιδιών για να βρεθεί ο χαμένος σκούφος του που εθεάθη στην περιοχή τους. Για να λύσουν το… μυστήριο του χαμένου σκούφου του Άη Βασίλη, τα παιδιά έψαξαν για τα στοιχεία σε διάφορα σημεία της πλατείας Αγίας Σοφίας και για την ανακάλυψή του ανταμείφθηκαν με ένα πουγκί σοκολατένιες λιχουδιές. Χριστουγεννιάτικο face painting συμπλήρωσε τις δραστηριότητες για τα παιδιά.
Εξίσου διασκέδασαν και οι μεγάλοι, οι οποίοι έστησαν ένα αυθόρμητο γλέντι με χριστουγεννιάτικα εδέσματα και πολύ κέφι.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 






















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου