Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δρομολογήθηκε η ανέγερση νέου Παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι


Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει η ανέγερση νέου Παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι, μετά την υπογραφή σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Φυλής. Το σχετικό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής:
Την υλοποίηση του έργου για την «Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στο Ο.Τ. 54 της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής», δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.562.601,62 ευρώ με ΦΠΑ το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.
Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στο Οικοδομικό Τετράγωνο 54 της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής, με στόχο την υποστήριξη των πολιτών με την ημερήσια απασχόληση των βρεφών και των νηπίων, σε μία περιοχή στην οποία η ανθρωπιστική κρίση λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις. 
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα μπορεί να εξυπηρετήσει τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση 36 νηπίων, 10 βρεφών και 6 νηπίων με αναπηρία. Το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Φυλής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.
Δείτε σχετικά τον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου