Τιμητική διάκριση στον Σύλλογο Νέων «η Φυλή» για τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία του




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Σύλλογος Νέων Φυλής "Η ΦΥΛΗ", ευχαριστεί την Unesco για την χθεσινή βράβευση, με τιμητική πλακέτα, στην οποία απονέμεται τιμητική διάκριση για τον σύλλογο, ως χορηγού, για την στήριξή μας στο Δίκτυο Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και την συγχαίρει για το τεράστιο πολιτιστικό, κοινωνικό, αλλά και αθλητικό έργο που επιτελεί. Ένα σημαντικό έργο που θα πρέπει να συνεχιστεί και με την βοήθεια όλων μας. 
Για τον σύλλογό μας από ιδρύσεώς του, ο εθελοντισμός και η ανάδειξη των προβλημάτων των νέων και η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι οι βασικοί στόχοι και συνεχίζουμε σε αυτό τον δρόμο. Βεβαίως η πολιτεία θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, σε αυτά τα θέματα καθώς εμπνέει ειδικά εμάς τους νέους». 
Όπως επεσήμανε και ο κύριος Μαρωνίτης Ιωάννης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO <<Καλώ τον πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Φυλής "Η ΦΥΛΗ", να παραλάβει την τιμητική πλακέτα, οι οποίοι μας βοήθησαν ως χορηγοί από μόνοι τους χωρίς να τους το ζητήσουμε και να τους βρούμε εμείς>>. Είναι σημαντική η τιμή και η διάκριση αυτή του συλλόγου μας.
Στη μεγάλη εκδήλωση της UNESCO βραβεύτηκαν επίσης εκτός από τους χορηγούς, σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού.
Τέλος, στην απονομή της τιμητικής πλακέτας, στο ξενοδοχείο Hilton Athens παρευρέθηκαν για την παραλαβή της ο πρόεδρος του συλλόγου Πίνης Κωνσταντίνος και ο γενικός γραμματέας Σερέπας Γεώργιος, επίσης ευχαριστούμε και την Βάσια Παπαθανασίου(Κοινωνική Λειτουργό στις δομές της Unesco) για την πολύτιμη βοήθεια της στην διαδικασία της εκδήλωσης και της απονομής.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου