Με τις ευλογίες του παπά Δημήτρη η Βασιλόπιτα στον Παιδικό της Χασιάς






Πιστός στην παράδοση ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής κ. Ευάγγελος Σταματάκος, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, τηρώντας το έθιμο πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας για το καλό της νέας χρονιά. 
Την πίτα ευλόγησε ο αγαπημένος κληρικός της Χασιάς και εφημέριος του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου πατήρ Δημήτρης Παναγακόπουλος ο οποίος μαζί με τις ευχές του για μια καλή παιδαγωγική χρονιά, στάθηκε ιδιαίτερα στο πολύτιμο και σημαντικό έργο που επιτελείται στον Παιδικό Σταθμό κι αφιέρωσε το κομμάτι του στα παιδιά. 
Στην πρόσκληση του Προέδρου ανταποκρίθηκε με θέρμη και ο Αντιδήμαρχος Χασιάς Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος έδωσε θερμές ευχές σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς κι αφιέρωσε το κομμάτι του στον παπα Δημήτρη. 
Ο οικοδεσπότης Ευάγγελος Σταματάκος τέλος, ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία αλλά και τύχη που όπως επεσήμανε στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι απαραίτητη. 
Τυχερά άλλωστε αποδείχθηκαν κι όσα παιδιά πέτυχαν το... “φλουρί” που προέκυψε μέσα από κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε κάθε Τμήμα, με τους τυχερούς να παραλαμβάνουν από ένα αναμνηστικό δώρο. 

Και του χρόνου! 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου