Πετυχημένη η χριστουγεννιάτικη παράσταση του Συλλόγου Επτανησίων



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων, η παράσταση «Πρόσεχε τι εύχεσαι» της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Επτανησίων.  
Ο κόσμος, αλλά κι αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι που αψήφισαν τον δύσκολο καιρό, καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία σκηνοθέτησε η Ιωάννα Σουλιώτη. 
Η υποδοχή της παράστασης ικανοποίησε τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου τα οποία εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τα στελέχη της διοίκησης του Δήμου Φυλής, το Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ, τους λοιπούς συντελεστές και χορηγούς. 
Η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής: 

Ευχαριστούμε θερμά,τα παιδιά και τους γονείς της  Θεατρικής  μας ομάδας, την Σκηνοθέτη-Σεναριογράφο και Ερμηνεύτρια Ιωάννα Δ. Σουλιώτη ,για την εξαιρετική συνεργασίας μας .
Επίσης τους συντελεστές :Μουσική επιμελήτρια –Ελπίδα Παπανικολάου, Σκηνικά-Γεώργιο Τσαμαδιά,Τεχνική επιμελήτρια –Μαρκέλλα Ζώη, Ηχοληψία –Σύρος Δήμητριος & Λάμπρος Ο.Ε.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής “Πάρνηθα”κ.Γεώργιο Μαυροειδή ,τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Φυλής κ.Νίκο Χατζητρακόσια,τον Διευθυντή  του 2ου  ΓΕΛ Άνω Λιοσίων κ Μανώλη Λάππα και τους εκπαιδευτικούς για την άριστη συνεργασία τους με τον Σύλλογο μας .
Εξαιρετική χαρά μας έδωσε η παρουσία του εφημέριου της ενορίας μας Πατέρα Κων/νου Τόλια,του  Χοροδιδασκάλου του Συλλόγου μας κ Αντρέα Ατζάμπου του κ Θανάση Ραφτόπουλου,ο οποίος είναι υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Βορείου Τομέα Αθηνών,τον Πρόεδρο Τσουκλιδίου Δήμου Φυλής κ Νίκο Νικολόπουλο και όλων των Δημοτών μας, οι οποίοι παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε το Super Market Σκλαβενίτη , το ζαχαροπλαστείο Έμιλυ, το ζαχαροπλαστείο Νικηφορίδη για τα κεράσματά τους.
Σας ευχόμαστε Καλή και ευλογημένη Χρονιά και σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας θα ξεκινήσει μαθήματα παραδοσιακών χορών με τον  χοροδιδάσκαλο μας Αντρέα Ατζάμπο την Κυριακή 22-01-2017 7:30-8:30 μ.μ στο 2ουΓενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων (Πίνδου και Αλιάκμωνος).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου