Λαμπρή τελετή βράβευσης για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με μια λαμπρή τελετή τίμησε, το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου 2017, τους 244 επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο Δήμος Φυλής.
Τους πρωτοετείς φοιτητές που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, που διοργάνωσε με επιτυχία την τελετή. 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συμβούλευσε τους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες να περατώσουν γρήγορα τις προπτυχιακές σπουδές τους και να τις διευρύνουν με μεταπτυχιακές και διδακτορικές για να βοηθήσουν, όπως είπε τους εαυτούς τους αλλά και το Δήμο που γεννήθηκαν και κατοικούν. Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, αλλά τους διαβεβαίωσε ότι θα τις υπερβούν κι ότι θα θυμούνται με νοσταλγία τη φοιτητική ζωή. Κλείνοντας, γνωστοποίησε, εν μέσω χειροκροτημάτων, ότι μαζί με τον έπαινο οι φοιτητές θα λάβουν κι ένα χρηματικό βραβείο ύψους 200 ευρώ.
Ακολούθησε η απονομή των επαίνων από το Δήμαρχο, τον Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εκπροσώπους του γονεϊκού κινήματος. Την εκκλησία εκπροσώπησε στην τελετή ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγία Κανάλα, πατήρ Συμεών Αδάκτυλος.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου