Ποδαρικό Γιώργου Αντωνόπουλου στην βασιλόπιτα της Αντικαρκινικής Αχαρνών - Φυλής





Τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Φυλής θα συνδράμει ουσιαστικά στο πολύτιμο έργο της Αντικαρκινικής Αχαρνών και Φυλής της οποίας πρόσφατα έγινε μέλος, έδωσε ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του «Βαμβακάρειου» Ιδρύματος της ΑΡΩΓΗΣ. 
Καλωσορίζοντας το νέο μέλος της Αντικαρκινικής Αχαρνών κι εδώ και λίγο καιρό και Φυλής, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Παναγιώτης Καζανάς κάλεσε στο βήμα τον εκπρόσωπο του Δήμου Φυλής, Γιώργο Αντωνόπουλο. 
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος από την πλευρά του, μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, επεσήμανε πως η συνεργασία που μόλις ξεκίνησε θα έχει ουσιαστική συνέχεια σε όλους τους τομείς κι έδωσε τις ευχές του, για μια καλή και δημιουργική χρονιά. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η πίτα της Αντικαρκινικής κόπηκε συμβολικά στο ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟ Ίδρυμα με ιερό στόχο και σκοπό, οι ημιαυτόνομες κατοικίες για άτομα με ειδικές ανάγκες να λειτουργήσουν μέσα στο 2017, ανακουφίζοντας τις οικογένειες και τους γονείς παιδιών που όντας υπερήλικες ή με προβλήματα υγείας , νιώθουν ανασφαλείς για το αύριο των παιδιών τους.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου και Πολιτικών Κομμάτων, της Περιφέρειας Αττικής, του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών και εκπρόσωποι του Τύπου, οι οποίοι έδωσαν την υπόσχεση να ενώσουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, προς αυτή την κατεύθυνση. Μακάρι!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 


































Ιδού και η ολιγόλεπτη τοποθέτηση του Γιώργου Αντωνόπουλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου