Δεσμεύσεις κι ευχές στην Βασιλόπιτα των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Φυλής


Εκπλήξεις και ευχάριστες ειδήσεις περιείχε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου Τριτέκνων Φυλής, στην οποία παρέστη ο Αντιδήμαρχος Εσόδων, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης. 

Ο Δημήτρης Καμπόλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη και εξήρε τις προσπάθειες και το έργο του συλλόγου ανακοίνωσε πως σύντομα ο Δήμος θα εξασφαλίσει τη στέγαση του συλλόγου τριτέκνων . « Του χρόνου τέτοια μέρα θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σας, σε δικό σας χώρο που θα εξασφαλίσει η Διοίκηση του Δήμου Φυλής για τη στέγαση του συλλόγου σας» δεσμεύτηκε καταχειροκροτούμενος ο Αντιδήμαρχος . 

Ο Αντιδήμαρχος, υπογράμμισε πως «2016 ο Δήμος προχώρησε σε επιχορήγηση του συλλόγου για την ενίσχυσή του » και δεσμεύτηκε πως « αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και το 2019 που λήγει η θητεία της Δημοτικής Αρχής». 

Παράλληλα ο Δημήτρης Καμπόλης ανακοίνωσε, παρουσία του προέδρου του συλλόγου Ηπειρωτών Χρήστου Ρούσσα, πως σύντομα θα βρεθεί λύση και για τη στέγαση του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων. « Οι Ηπειρώτες Άνω Λιοσίων σύντομα θα φύγουν από εδώ. Θα τους εξασφαλίσουμε το δικό τους χώρο, αυτόν που δικαιούνται και τους αξίζει» δεσμεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Καμπόλης αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στην πρόεδρο του Συλλόγου τριτέκνων Φυλής Κλέλια Βαρβαρίγου « για τον αγώνα που δίνει καθημερινά διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορεί για τα μέλη του συλλόγου». 

Η πρόεδρος Κλέλια Βαρβαρίγου του συλλόγου στον σύντομο χαιρετισμό της κάνοντας απολογισμό έργου για τη χρονιά που πέρασε σημείωσε πως «Την χρονιά που πέρασε ο σύλλογός μας μεγάλωσε και έχει φτάσει πια τις 510 τρίτεκνες οικογένειες», ευχαρίστησε μεταξύ άλλων το Δήμο και το Δημήτρη Καμπόλη για τη στήριξη του συλλόγου ενώ αναφέρθηκε και στις διανομές τροφίμων που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος και ξεπερνούν τις 50 με τη στήριξη και της περιφέρειας. 

Η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλα Κουράση αφού ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία, δύναμη ελπίδα αισιοδοξία» αφιέρωσε το κομμάτι της «στις τρίτεκνες μητέρες στυλοβάτες της κοινωνίας και πραγματικές αγωνίστριες της ζωής» όπως είπε. 

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Σάββας Σάββας επεσήμανε πως «οι τρίτεκνοι επιτελούν εθνικό έργο. Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε και ο σύλλογος τριτέκνων σηματοδοτεί την ελπίδα στον τόπο μας. Να είστε όλοι καλά να γίνεται και πολύτεκνοι και μαζί σας και εμείς» κατέληξε ενώ αφιέρωσε το κομμάτι του στην ταμία του συλλόγου Ηπειρωτών Σοφία Λώλη 

Η βραδιά έκλεισε με ομιλία του προέδρου τριτέκνων Περιστερίου Μανώλη Δροσάκη για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος ενώ η Κλέλια Βαρβαρίγου και το ΣΔ του συλλόγου εκτός από τη δέσμευση για στέγη που εξασφάλισαν από το Δημήτρη Καμπόλη , φρόντισαν να εφοδιάσουν τα μέλη τους και με τρόφιμα και λαχανικά για το Σαββατοκύριακο. 

Παρέστησαν, κλήθηκαν να κόψουν κομμάτι και ευχήθηκαν : ο Αντιδήμαρχος Εσόδων, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και επίτιμο μέλος του συλλόγου Χρυσούλα Κουράση, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας και Σάββας Σάββας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καραϊσκάκης, ο επικεφαλής της παράταξης Εύπολις Γιώργος Αβράμης, οι τοπικοί σύμβουλοι Λία Καπίρη Καψή και Μαρία Χριστοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Παππά, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας Δημήτρης Κοντός, ο Νομικός Σύμβουλος της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. Βαγγέλης Αυγουλάς, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Αχλαδιανάκης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Κοντός , ο γραμματέας του συλλόγου Ευπυρίδαι Χρήστος Παππούς, ο εκπρόσωπος του Ποταμιού στο υπόλοιπο Αττικής Θανάσης Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φυλής Βασίλης Στεφανουδάκης, η πρόεδρος του συλλόγου Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, ο πρόεδρος των Αρκάδων Γιώργος Πραχαλιάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Τσουκλιδίου Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Χρήστος Ρούσσας, οι αντιπρόεδροι του συλλόγου Ηπειρωτών Δημήτρης Τζάνος και Σπύρος Ζωίδης, η ταμίας του συλλόγου Σοφία Λώλη, ο γραμματέας της Γρίζας κ. Γεώργας, η πρόεδρος των τριτέκνων Καισαριανής Μαρία Νερούτζου και ο πρόεδρος τριτέκνων Περιστερίου Μανώλης Δροσάκης. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα




























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου