Κόσμος, ευχές και κέφι στη Βασιλόπιτα της Δροσούπολης

















Με επιτυχία και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών, φίλων κι εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου η πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου της Δροσούπολης. 
Ο Σύλλογος μάλιστα τόλμησε και πέτυχε να συνδυάσει και φέτος την παραδοσιακή εκδήλωση με την ετήσια χοροεσπερίδα του, γεμίζοντας το κέντρο “Μήτρος” στη Χασιά. 
Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Αποστολόπουλος έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τον κόσμο δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει άοκνα το έργο του, ώστε η Δροσούπολη να γίνει μια από τις πιο όμορφες γειτονιές του Δήμου Φυλής. 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου άλλωστε έκαναν έναν σύντομο άλλα ουσιαστικό απολογισμό δράσεων για τη χρονιά που πέρασε κι ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή που όπως επεσήμαναν είναι πάντα στο πλευρό της Δροσούπολης και στηρίζει το έργο του Συλλόγου. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε επίσης ο Χρήστος Αποστολόπουλος στο πρόσωπο του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, που όπως είπε βοηθάει τον Σύλλογο αθόρυβα, παρέχοντας του, ολόπλευρη στήριξη. 
Τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού μετέφερε στον κόσμο της Δροσούπολης ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος ως κάτοικος της περιοχής, υπογράμμισε ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι της ανάγκες και τις προτεραιότητες. Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος έδωσε παράλληλα τη δέσμευση, “η προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας και της ανάπτυξης της συνοικίας, να συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς”. 
Ο ίδιος αφιέρωσε το κομμάτι του στον πατέρα του Προέδρου κι εργαζόμενο στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Φυλής Δημήτρη Αποστολόπουλο, που υπέστη εργατικό ατύχημα, και του ευχήθηκε από καρδιάς, να έχει καλή ανάρρωση και να βρεθεί γρήγορα υγιής ανάμεσα στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του. 
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στον Σύλλογο της Δροσούπολης, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιώργος Μαυροειδάκος, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τζένη Μπάρα, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο ιδρυτής του Συλλόγου Δροσούπολης και Πρόεδρος του Κοιμητηρίου και του Κέντρου “Μυρσίνης” Γιώργος Κρητικός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κι υπεύθυνος σε θέματα Ποντιακού Ελληνισμού Γιώργος Σονίδης και ο Τοπικός Σύμβουλος Δημήτρης Κοψαχείλης. Τις ευχές τους έδωσαν επίσης ο εκπρόσωπος του “Ποταμιού” Θανάσης Βασιλείου και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αιγέα και Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Ιωάννα Καμπόλη και Χρήστος Ρούσας αντίστοιχα, ενώ τον Σύλλογο Κρητών Φυλής εκπροσώπησε το δραστήριο μέλος, Άννα Μηλιωτάκη. 
Κατά τα λοιπά η βραδιά κύλησε υπέροχα, με το μουσικό δίδυμο Άγγελο Σούτα και Βασίλη Πλαβούκο συνοδεία του Μπάμπη Κοκκοράκη στο αρμόνιο. Μια απόλυτα πετυχημένη “συνταγή” καθώς οι ντόπιοι και ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες, ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα









































Ιδού και ο ολιγόλεπτος αλλά ουσιαστικός χαιρετισμός του Μιχάλη Οικονομάκη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου