Στον Κλήρο έπεσε το φλουρί των Ποντίων Φυλής…


… με ευχές – δεσμεύσεις και πολύ κόσμο η Βασιλόπιτα του Συλλόγου «η Τραπεζούντα»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΥΛΗΣ «Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ» 


Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Ρωγών Κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ ευλόγησε την πίτα του συλλόγου και επίσης παρευρέθηκαν ο πατέρας ΣΥΜΕΩΝ και ο πατέρας ΜΙΧΑΗΛ εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Λίμνη Φυλής. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Ευθυμιάδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξη του στο σύλλογο, άλλα και όλους τους επισήμους από τη Δημοτική Αρχή και από τα αδελφά ποντιακά σωματεία. Ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους και αφιέρωσε το κομμάτι του σε όλα τα παιδιά του συλλόγου, τα οποία αποτελούν το μέλλον αυτού. 

Επίσης, έγινε μια εξαίσια μουσική παρουσίαση από τα παιδιά του Τμήματος πιάνου με δασκάλα την κ. Όλγα Παυλίδου. Επιπλέον, ο κ. Καμπόλης Δημήτρης, Αντιδήμαρχος οικονομικών της πόλης μας, συνεχάρη τον Πρόεδρο για το έργο που έχει κάνει μέχρι στιγμής και δεσμεύτηκε να ολοκληρωθεί η ανέγερση της μάντρας για την περίφραξη του συλλόγου μέχρι το Πάσχα. Και τέλος ο κ. Σχίζας Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων ανέφερε πως οι εργασίες για τη διόρθωση του δρόμου γύρω από το σύλλογο θα ξεκινήσουν άμεσα. 

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στον σύλλογο ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πρασίνου Μιχάλης Οικονομάκης, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Δημοτικός Σύμβουλος - υπεύθυνος σε θέματα Ποντιακού Ελληνισμού Γιώργος Σονίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης.  

Το φλουρί της πίτας το κέρδισε ο πατέρας Συμεών της Παναγίας Κανάλας. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου