Τον Άντρα που εμπιστεύονται οι Γυναίκες του τόπου για 32 ολόκληρα χρόνια τίμησε ο Δήμος Φυλής...

... τον χειρουργό – γυναικολόγο Θεόδωρο Ζωγράφο του Ε.Ε.Σ Άνω Λιοσίων

Αυτό που σίγουρα δεν είναι σύνηθες σε μία εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας είναι να τιμάται ένας Άντρας…

Κι όμως! Ο Δήμος Φυλής κατά την εκδήλωση που διοργάνωσε για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Τετάρτη 8 Μαρτίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” επέλεξε να τιμήσει κι έναν άντρα. Πρόκειται για τον χειρουργό – γυναικολόγο κ. Θεόδωρο Ζωγράφο του τοπικού Υγειονομικού Τμήματος του  Ε.Ε.Σ Άνω Λιοσίων.

Επειδή όμως για ‘κείνον, μίλησε με λόγια από καρδιάς η εργαζόμενη της Κοινωνικής Πρόνοιας και συντονίστρια της εκδήλωσης κα Δόξα Μιχάκη ιδού λίγα μόνο λόγια για την επιστημονική κατάρτιση, την  πλούσια δράση του  και την πολύτιμη προσφορά του στις γυναίκες του τόπου.

“Η Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Φυλής επιβραβεύει για την τόσο σημαντική προσφορά προς τις Γυναίκες του Δήμου Φυλής, τον χειρουργό – γυναικολόγο, Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Τακτικό μέλος του Ε.Ε.Σ κ. Θεόδωρο Ζωγράφο.

Ο Θεόδωρος Ζωγράφος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1987 ως το 2015 (σύμφωνα με στοιχεία του τοπικού Ε.Ε.Σ  Άνω Λιοσίων) στο Γυναικολογικό Ιατρείο του Εκπαιδευτικού Υγειονομικού Σταθμού Ε.Ε.Σ Άνω Λιοσίων, Αθηνών και Αμπελοκήπων προσήλθαν κι εξετάστηκαν 28.851 γυναίκες και έγιναν 13.446 test ΠΑΠ και 881 ψηλαφήσεις μαστού.

Από το 1990 ως το 2012 διετέλεσε Καθηγητής Γυναικολογίας της Ανωτέρας Σχολής Νοσηλευτριών του Ε.Ε.Σ. Είναι μέλος της Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας περιγεννητικής Ιατρικής και τακτικό μέλος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι, ότι είναι ο γιατρός που εμείς οι γυναίκες βρίσκουμε για 32 ολόκληρα χρόνια κάθε Τρίτη και Πέμπτη στον Υγειονομικό Σταθμό του Ε.Ε.Σ των Άνω Λιοσίων” τόνισε η Δόξα Μιχάκη καλώντας τον στο βήμα για να τον τιμήσει  ένας ακόμη άντρας που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση,  ο ιδιαίτερα αγαπητός Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής κι εντεταλμένος στον τομέα Παλινοστούντων Γιώργος Σονίδης.

Ο Γιώργος Σονίδης τίμησε με εγκαρδιότητα τον γιατρό κι ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες να είναι πάντοτε γερές, αγωνίστριες και δημιουργικές.


  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου