Διαρκής ευαισθητοποίηση για την οδική ασφάλεια των μαθητών του Δήμου Φυλής

...τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων οδικής ασφάλειας στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής


Με ιδιαίτερη ευαισθησία και γοργούς ρυθμούς προχώρα η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής την υλοποίηση της καμπάνιας για την οδική ασφάλεια των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Φυλής. Υλοποιώντας την εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού για “την ανάπτυξη και εμπέδωση του ιδιαίτερα σοβαρού θέματος της οδικής ασφάλειας για τους μαθητές” ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαρτίου στην τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων για την οδική ασφάλεια στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής. 

“Είναι η ελάχιστη ηθική υποχρέωση προς τα παιδιά μας να τους γίνει βίωμα η πρόληψη και προστασία από τα τροχαία ατυχήματα” επεσήμανε σε σχετικό μήνυμα του ο Νίκος Χατζητρακόσιας ο οποίος επέβλεψε προσωπικά τις εργασίες της τοποθέτησης των πινακίδων από την αρχή ως το τέλος. 

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας εξάλλου, μνημονεύοντας τον προκάτοχό του, και πρόωρα χαμένο Πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρη Τσίγκο, που είχε υλοποιήσει ενημερωτικές εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια των μαθητών σε Γυμνάσια και Λύκεια, υπογράμμισε ότι “Όπως έχει γίνει και κατά το παρελθόν, με το ξεκίνημα της Διοίκησης Παππού, η καμπάνια ευαισθητοποίησης θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς με τη διοργάνωση ενημερωτικών Ημερίδων στα Σχολεία, τη διανομή ενημερωτικού υλικού και άλλες δράσεις.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τοποθέτηση των πινακίδων σε Γυμνάσια και Λύκεια που πραγματοποιήθηκε με την προσωπική επίβλεψη του Προέδρου της β' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Νίκου Χατζητρακόσια 





















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου