Τίμησε τον Γυναικείο Αθλητισμό στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Αΐντα Αχμέτ ο Δήμος Φυλής



Στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Πρόνοιας δεν θα μπορούσε παρά να τιμηθεί δεόντως και ο Γυναικείος Αθλητισμό όπως κι έγινε. 
Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαρτίου, ήταν και η σπουδαία συντοπίτισσα Αθλήτρια της Γυναικείας Πάλης και του Beach Wresting Αλεξάνδρα Αΐντα Αχμέτ, τη οποία και βράβευσε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός. 
Ο κ. Κρητικός μίλησε με θερμά λόγια για την σημαντική παρουσία, την αξία και το δυναμισμό της Γυναίκας στην ελληνική κοινωνία, ενώ απευθυνόμενος στην Αΐντα, της ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες στον αθλητισμό αλλά και στην προσωπική της ζωή. 
Η Αθλήτρια με τη σειρά της ευχαρίστησε άπαντες για την τιμή που της επεφύλαξαν αλλά και τον Δήμο Φυλής για τη στήριξή του. 

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Αΐντα Αχμέτ

Η Αλεξάνδρα Αΐντα Αχμέτ είναι αθλήτρια της Γυναικείας Πάλης του Συλλόγου Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων με προπονητή τον Ανδρέα Χριστοδουλάκη και του Beach Wresting. Με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και την Σπάρτη, μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια όπου και τελείωσε το σχολείο. Παρακολουθεί μαθήματα σε Σχολή Κομμωτικής και συγχρόνως εργάζεται. 
Σε ότι αφορά στις διακρίσεις της είναι οι εξής: 
· Πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων 
· Πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wresting Νεανίδων 
· Πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wresting Γυναικών



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου