Διπλά γιορτινή και πετυχημένη! η Χοροεσπερίδα του Γενικού Λυκείου της Χασιάς




Ήξερε τι έκανε ο σύλλογος Γονέων του Γενικού Λυκείου της Χασιάς που διοργάνωσε την ετήσια χοροεσπερίδα του το μεσημέρι της Εθνικής Επετείου, το Σάββατο της 25ης Μαρτίου. 
«Ζεστοί» κι ευδιάθετοι γονείς – μαθητές και εκπαιδευτικοί, μετά την εξαίσια εμφάνιση των παιδιών στην παρέλαση, μετακινήθηκαν στην παραδοσιακή ταβέρνα ο «Κάκιας» όπου απόλαυσαν ένα υπέροχο εορταστικό γεύμα που τα είχε όλα! Αξίζει να σημειωθεί πως το μενού περιλάμβανε τα πάντα, ικανοποιώντας ακόμη κι εκείνους που παραδοσιακά την ημέρα του Ευαγγελισμού - εν μέσω Σαρακοστής - «σπάνε» τη νηστεία με … μπακαλιάρο – σκορδαλιά! 
Φιλόξενοι οικοδεσπότες όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων, φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν, ενώ η Πρόεδρος κα Ειρήνη Λιάκου, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες για την στήριξή του στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, που έδωσε το παρών και βρέθηκε κοντά σε γονείς και μαθητές για να συνεορτάσει μαζί τους. 
Θερμές ευχαριστίες και καλωσόρισμα επιφύλαξαν επίσης, στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου, στον Πρόεδρο της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια, 

στον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο,
και στον Τοπικό Σύμβουλο Χασιάς Κώστα Μπρέμπο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου. 
Την γιορτή λάμπρυνε επίσης με την παρουσία του ο αγαπητός ιερέας της Χασιάς παπά Δημήτρης Παναγακόπουλος. 
Όσο για την χοροεσπερίδα αυτή καθ’ αυτή το κέφι υπήρξε αστείρευτο και κράτησε αμείωτο με τραγούδια και χορούς, ως αργά το απόγευμα. Και του χρόνου!







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου