Ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του Κουκλοθεάτρου και της Μαριονέτας για τα μικρά των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

       Στα πλαίσια του εορτασμού επιλεγμένων Παγκόσμιων Ημερών  που συμβαδίζουν με την παιδική ηλικία, σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, που ήταν στις 21 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί στους μικρούς μας φίλους η κουκλοθεατρική παράσταση “Ο Μήτρος και ο Τζίμης” από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου έως και την Τρίτη 4 Απριλίου, με παραστάσεις στους χώρους των σταθμών. Το θέμα του κουκλοθεάτρου είναι βασισμένο στον μύθο του Αισώπου “Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης” και προβάλλει ανθρώπινες αξίες όπως η αγάπη, η φιλία, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη κι η ελευθερία της επιλογής.
       Απώτερος στόχος μας είναι η γνωριμία των παιδιών με τον κόσμο της μαριονέτας, του θεάτρου σκιών, του κουκλοθεάτρου κι η ανάδειξη μορφών τέχνης με πανάρχαιη ιστορία.
       Σε σχέση με τους εορτασμούς προηγούμενων Παγκόσμιων Ημερών, σας ενημερώνουμε ότι ήδη τα παιδιά έχουν ευαισθητοποιηθεί και συμμετάσχει σε διάφορες δράσεις με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρας Αγάπης, Αγκαλιάς, Δικαιωμάτων του Παιδιού καθώς και την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.
Φωτογραφικό υλικό που αφορά στις αντίστοιχες δράσεις μπορείτε να δείτε στο site των σταθμών μας www.psdf.gr                                       

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου