Τη σπουδαία ηθοποιό Πηνελόπη Πιτσούλη τίμησε ο Δήμος Φυλής

Αληθινή Κυρία της Τέχνης που υπηρετεί η Ηθοποιός Πηνελόπη Πιστούλη παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τη Τζένη Μπάρα με εμφανή συγκίνηση,
ενώ έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και γνωστό σεναριογράφο Γιώργο Χασάπογλου παρέμειναν στην εκδήλωση ως το τέλος, άκουσαν με προσήλωση και χειροκρότησαν όλους τους μετέχοντες!



Την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό Πηνελόπη Πιτσούλη τίμησε ο Δήμος Φυλής, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Διεύθυνση της Κοινωνικής Πρόνοιας ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Η κα Πηνελοπη Πιστούλη που λάμπρυνε με την παρουσία της την εκδήλωση έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο και γνωστό σεναριογράφο Γιώργο Χασάπογλου, τιμήθηκε από την οικοδέσποινα της εκδήλωσης – αναπληρώτρια Δήμαρχο κ. Τζένη Μπάρα. 



Αφορμή για τη βράβευσή της στάθηκε, η εμβληματική για όλες τις γυναίκες, ερμηνεία της στη γνωστή ταινία «Επάγγελμα γυναίκα – Μια ζωή πατίνι», μια ταινία που γυρίστηκε το 1986 από τον Όμηρο Ευστρατιάδη και συμπρωταγωνιστούσε με τον Κώστα Τσάκωνα. 
Η κ. Πηνελόπη Πιτσούλη είναι σύζυγος του γνωστού σεναριογράφου κ. Γιώργου Χασάπογλου, μητέρα 2 παιδιών και περήφανη γιαγιά 5 εγγονιών. 
Μια γυναίκα που όπως έχει δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά «δε νιώθει την ηλικία στο πετσί της - και όσο υπηρετεί και δεν την υπηρετούν - ας γράφει η ταυτότητα όσο θέλει». 
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ταινιών όπως: το «Αυστηρώς Ακατάλληλο», «7 θανάσιμες πεθερές», «Safe Sex», «Παππούδες εν δράσει» και πολλές ακόμη. 
«Όσες φορές και αν γεννιόμουν, ηθοποιός θα γινόμουν», έχει δηλώσει…


Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βράβευσή της στην εκδήλωση 



Ιδού και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εμβληματική ταινία «Επάγγελμα γυναίκα – Μια ζωή πατίνι»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου