Εκπρόσωπος του Δημάρχου στη Γιορτή της Γυναίκας η Ντίνα Παπαδήμα

Επάνω η Ντίνα Παπαδήμα απονέμει τιμητική διάκριση στην προϊσταμένη του Ερυθρού Σταυρού Αριστέα Πλακίδα και κάτω με φίλες της στη Γιορτή της Γυναίκας
Στις διάφορες εκδηλώσεις, το Δήμαρχο, Χρήστο Παππού, αναπληρώνουν, όταν απουσιάζει τα στελέχη της διοίκησης του Δήμου. Όμως στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2017, δεν ήταν δυνατό παρά να τον εκπροσωπήσει η γυναίκα του.
Διακριτική παρουσία η Ντίνα Παπαδήμα απέφυγε να καθίσει στα έδρανα των επισήμων, αλλά ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην πρόσκληση να απονείμει τιμητική διάκριση στην προϊσταμένη του του Ερυθρού Σταυρού Αριστέα Πλακίδα, για την πολύχρονη προσφορά του Υγιειονομικού Σταθμού στην περιοχή.
Μάλιστα, όπως είπε μετά το τέλος της εκδήλωσης, θεώρησε εύνοια της τύχης ότι την κάλεσαν να απονείμει διάκριση στον Ερυθρό Σταυρό, γιατί εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.
«Ο Υγειονομικός Σταθμός προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια πολύτιμες υπηρεσίες υγείας κι αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος», τόνισε χαρακτηριστικά η Ντίνα Παπαδήμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου