Τον Γιώργο Αναπλιώτη θρηνεί η οικογένεια του Αιγέα

+ Γ. ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ
Την απώλεια του Γιώργου Αναπλιώτη θρηνεί η οικογένεια του Αιγέα Άνω Λιοσίων. Ο συμπαθής "μουστάκιας" που αποτέλεσε για πολλά χρόνια στήριγμα του συλλόγου «έφυγε» την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017 μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.
Η απώλειά του θα είναι δυσαναπλήρωτη για το Σύλλογο αλλά και για την οικογένειά του, ενώ δεν μπόρεσε να χαρεί το εγγονάκι που περίμενε από το γιο του Μιχάλη.
Ο ΑΙΓΕΑΣ τον βράβευσε εν ζωή στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 2017 και την αναμνηστική πλακέτα είχε παραλάβει η σύζυγός του Σπυριδούλα, ενώ ευχαριστίες είχε εκφράσει εκ μέρους του ο γιος του Μιχάλης, Πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Εμπορειτών και Περισσιανών Θήρας "Ο Άγιος Σπυρίδωνας" (Εμπορείο Σαντορίνης) ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δείτε τη φωτό από τη βράβευση του Γιώργου Αναπλιώτη με τη σύζυγό του Σπυριδούλα να παραλαμβάνει την αναμνηστική πλακέτα από την Πρόεδρο του ΑΙΓΕΑ Ιωάννα Καμπόλη:


Για την μεγάλη απώλεια ο ΑΙΓΕΑΣ εξέδωσε το παρακάτω Ψήφισμα:

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες, μέλη του Συλλόγου,
Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί απεβίωσε ο τέως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, ένα από τα ιδρυτικά μέλη και αγαπημένος μας φίλος Γιώργος Αναπλιώτης.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο 12/4/17, στις 12.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Αναπλιώτη.
Καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο να έχεις αγαπημένε μας Γιώργο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου