Με επιτυχία και προσδοκίες ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Ζεφυρίου





Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Ζεφυρίου που διοργάνωσε ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (ΔΑΣ) Ζεφυρίου από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Στο τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου 7x7 (Ναυαρίνου και Ανεξαρτησίας) στο Ζεφύρι, συμμετείχαν τα 1ο, 2ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Ζεφυρίου και στόχος του διοργανωτή ήταν η ενδυνάμωση του αθλητικού πνεύματος στους μαθητές μέσα από το συναγωνισμό και όχι τον σκληρό ανταγωνισμό. 

«Εκείνο που θέλουμε, στοχεύουμε και επιδιώκουμε είναι τα παιδιά μας να βρίσκονται σε αθλητικούς χώρους», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και Πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων που απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές-αθλητές την Κυριακή το μεσημέρι, μετά τη λήξη του τουρνουά. «Παρ’ όλη την κούραση και τις υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας, είναι σημαντικό να φέρνουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να τα στηρίζουμε», υπογράμμισε ο κ. Μαυροειδάκος, ο οποίος ευχαρίστησε «όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν τον Σύλλογο και αυτή την προσπάθεια». 

Ο Πρόεδρος του ΔΑΣ και Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου ευχαρίστησε ονομαστικά και τα μέλη του Συλλόγου, ξεκινώντας από το ιδρυτικό μέλος Βασίλη Κατηφώρη και συνεχίζοντας με τον Αντιπρόεδρο Σωκράτη Σταυρόπουλο, τον Ειδικό Γραμματέα Θανάση Βυθούλκα, τον Γενικό Γραμματέα Λευτέρη Σιμιτζή και τα μέλη Βασίλη Σπηλιώπουλο, Ηλία Κοκκίνη που είναι και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου και Λίτσα Ζάγκα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μαυροειδάκος στον Ταμία του ΔΑΣ Ζεφυρίου και Υπεύθυνο της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Συλλόγου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «καρδιά και ψυχή αυτού του τουρνουά» και ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά του. 

Τον Δήμο Φυλής και τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, καθώς και τους Αντιδημάρχους που βοηθάνε και στηρίζουνε πολύπλευρα τον Σύλλογο, ευχαρίστησε από την πλευρά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ευχαρίστησε επίσης τους μαθητές-αθλητές και γονείς «για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα αυτό» και υπογράμμισε ότι το Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Ζεφυρίου έχει «σκοπό και στόχο την χαρά και την απόλαυση του παιχνιδιού χωρίς αυτοσκοπό την τελική νίκη». Ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι «επιδίωξη του Συλλόγου είναι να εντάξει στο δυναμικό του όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, έτσι ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν από τον Σεπτέμβριο της καινούργιας σεζόν, στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ, στα οποία θα ο ΔΑΣ θα λάβει μέρος με Projunior – Junior – Παμπαίδες – Παιδικό». Παράλληλα ζήτησε από τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό. «Η ασφάλεια και ευημερία των μικρών μας αθλητών αποτελεί για εμάς στο Σύλλογο βασική προτεραιότητα. Από εσάς ζητάμε να ενθαρρύνετε τα παιδιά στην προσπάθειά τους αυτή», τόνισε.

Κλείνοντας ο κ. Αναγνωστόπουλος ευχαρίστησε τους προπονητές ποδοσφαίρου του Συλλόγου, Ιωάννη Λούτα και Θεόδωρο Καζάνη, τους Διευθυντές του 1ου, του 2ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου για τη στήριξή τους σε αυτό το Τουρνουά και τα μέλη του ΔΑΣ.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στους μικρούς αθλητές. Τους αθλητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου βράβευσε ο Βασίλης Κατηφώρης, ενώ το αναμνηστικό κύπελλο παρέλαβε ο Σωκράτης Σταυρόπουλος. Τους αθλητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου βράβευσαν ο προπονητής της πάλης του ΔΑΣ, Διονύσης Κατηφώρης, με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ζεφυρίου, Βασίλη Νικολαΐδη, ενώ το αναμνηστικό κύπελλο παρέλαβε η γυμνάστρια του σχολείου, Μαρία Βουκεντίου. Τέλος, τους αθλητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου βράβευσαν οι Λευτέρης Σιμιτζής και Θανάσης Βυθούλκας και το αναμνηστικό κύπελλο απένειμε η Λίτσα Ζάγκα στον Διευθυντή και τη γυμνάστρια του σχολείου, Κωνσταντίνο Τέγο και Ελένη Μίχα, αντίστοιχα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου