Αυξημένη συμμετοχή στην αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής



Αξιόλογη ήταν η συμμετοχή των δημοτών στην πρώτη για το 2017 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο, με σκοπό να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φυλής, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Αξίζει επισήμανσης ότι στη νέα αυτή αιμοδοσία παρατηρήθηκε αυξημένη προσέλευση δημοτών αλλά και δημοτικών υπαλλήλων σε σχέση με τις δύο αιμοδοσίες που έγιναν το 2016, στοιχείο ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό.

«Η αυξημένη συμμετοχή στην αιμοδοσία γεννά αισιοδοξία γιατί καταδεικνύει ότι οι δημότες ευαισθητοποιούνται όλο και περισσότερο», τόνισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος ευχαριστεί τους αιμοδότες για την προσφορά τους. «Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους γιατί με την ανώδυνη, ασφαλή και ολιγόλεπτη αυτή διαδικασία, σώζουν ανθρώπινες ζωές», είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ελπίδα «η συμμετοχή να μεγαλώνει σε κάθε αιμοδοσία».

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Αιμοδοσία 










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου