Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στο Συνέδριο για το Περιβάλλον και την Κλιματική αλλαγή
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στο βήμα του Συνεδρίου
Ο αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος στο βήμα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης
Άποψη της αίθουσας του Συνεδρίου
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Νίκος Μελετίου παρακολουθεί τις εργασίες του Συνεδρίου
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής Κώστας Λουμιώτης παρακολουθεί τις εργασίες του Συνεδρίου 
Τις εργασίες του θεματικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) «Κλιματική Αλλαγή: Οι Επιπτώσεις της στην Οικονομία και Πολιτικές Διαχείρισης στους Τομείς: Ενέργειας, Απορριμμάτων, Γεωργίας, Διαχείρισης Υδάτων και Φυσικών Πόρων, Τουρισμού και Υγείας», που πραγματοποιείται το διήμερο 6 και 7 Απριλίου 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης παρακολουθεί ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Στόχος του Συνεδρίου είναι να τεθεί από επισήμους φορείς η τεράστια πρόκληση του ζητήματος των Κλιματικών Αλλαγών και οι επιπτώσεις που έχουν στους βασικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και στο περιβάλλον.
Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης το θεματικό συνέδριο «φιλοδοξεί να συμβάλλει στο δημόσιο διάλογο, φωτίζοντας τις  κατευθύνσεις που θα πρέπει να στραφούμε σαν επιστήμη, κοινωνία, οικονομία και επιχειρηματικότητα, ώστε να επιταχυνθεί η προσαρμογή των τομέων της οικονομίας που θίγονται από τις κλιματικές αλλαγές, ώστε να αντιστραφούν οι επερχόμενες αρνητικές επιπτώσεις προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος».
Στο Συνέδριο συμμετέχουν Δήμαρχοι, Υπουργοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σύμβουλοι Ανάπτυξης των ΠΕΔ, διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες, καθώς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με εμπειρία σε θέματα κλιματικής αλλαγής.
«Το Συνέδριο πλουτίζει τις γνώσεις μας στο κρίσιμο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος», τόνισε αναφερόμενος στη συμμετοχή του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, που βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια στην πόλη του Ηρακλείου, με την οποία τον συνδέουν αναμνήσεις αφού σε αυτή έζησε ως φοιτητής, όταν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.  
Δείτε την εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη στο Συνέδριο για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή: 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου