Πανταχού παρών ήταν ο Νίκος Λιάκος

Ο Μιχάλης Μενιδιάτης χαιρετάει τον Κώστα Μητσοτάκη, και πίσω, από το πουθενά, ο Νίκος Λιάκος. Πως βρέθηκε εκεί, ούτε ο ιστορικός του μέλλοντος θα μπορέσει να εξηγήσει... Δεν αποκλείεται να έψαχνε το Μητσοτάκη για καμιά υπογραφή και να τον ενημέρωσαν ότι βρισκόταν εκεί...
Στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου για το Μιχάλη Μενιδιάτη, που έγραψε ο δημοσιογράφος και στιχουργός Κώστας Μπαλαχούτης και παρουσιάστηκε, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 στην Παλιά Βουλή ΚΛΙΚ ΕΔΩ, προβάλλονταν σε γιγαντοοθόνη φωτογραφίες από τη ζωή και τη δουλειά του τραγουδιστή. 
Ιδιαίτερο μέρος του φωτογραφικού αφιερώματος περιελάμβαναν οι φωτογραφίες του Μιχάλη Μενιδιάτη με τους πολιτικούς αρχηγούς και συγκεκριμένα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με τον Κώστα Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή. 
Και ξάφνου, στη φωτογραφία με το Μητσοτάκη διακρίνεται μια γνώριμη μορφή: Ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Νίκος Λιάκος που είχε βρεθεί, άγνωστο πως, μέσα στη φωτό, στην οποία διακρίνεται επίσης και ο Γιώργος Βουργαράκης. 
Χρόνια μετά το θάνατό του, ο «Καραντζάς» εξακολουθεί να μας εκπλήσσει με το έργο του, αλλά και με την ικανότητά του να βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου