Έβγαλαν πάλι «ασπροπρόσωπο» το Δήμο ο «Eνωμοτάρχης» και η Δημοτική Αστυνομία

Ο Παναγιώτης Αβραμίκας δίνει το στεφάνι στο Δήμαρχο Φυλής για να το καταθέσει στο μνημείο της Κουζνέτσοβα-Τσιγγέλη Ζιναΐντας
Η Δημοτική Αστυνομία Φυλής βρήκε, μετά την ανασύστασή της, το βηματισμό της και αποτελεί ένα σημαντικό μοχλό στην προσπάθεια του Δήμου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και κυρίως στα αιτήματα των δημοτών.
Οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν αγωνίζονται καθημερινά εν μέσω των αντιξοοτήτων και των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου Φυλής. Τα παραδείγματα που το προσωπικό υπερβάλει τον εαυτό του είναι καθημερινά και οφείλονται στο ενδιαφέρον του για το Δήμο και για το συνάνθρωπο.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες δεν αποτελεί έκπληξη η προθυμία με την οποία ο Παναγιώτης Αβραμίκας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να βοηθήσει στη διεξαγωγή του μνημοσύνου της ηρωίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Κουζνέτσοβα-Τσιγγέλη Ζιναΐντας που τελέστηκε στον τάφο της, στο νέο Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων παρουσία πολυμελούς αντιπροσωπείας της Ρωσικής Πρεσβείας.
Παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, ο «Eνωμοτάρχης» της Δημοτικής Αστυνομίας φόρεσε την επίσημη στολή του και περίμενε τους επισήμους στην είσοδο του Δημαρχείου για να τους οδηγήσει, με το περιπολικό, στο νέο Κοιμητήριο. Εν συνεχεία, όπως απαιτούσε το τυπικό της εκδήλωσης έδωσε στο Δήμαρχο και στον Αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Κρητικό τα στεφάνια για να τα καταθέσουν στο μνημείο.
Φυσικά, όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αστυνομία βγάζει  «ασπροπρόσωπο» το Δήμο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο «Eνωμοτάρχης». Στην καθημερινή δραστηριότητα όμως, όλο το προσωπικό, με επικεφαλής τον προϊστάμενο Κυριάκο Καμπόλη κάνει το καλύτερο για τους δημότες, βάζοντας, πολλές φορές σε κίνδυνο τη ζωή, την σωματική ακεραιότητα και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. 
Για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε…
Στις φωτό που ακολουθούν ο " Ενωμοτάρχης" στην εκδήλωση με τους ιερωμένους της Ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου και με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής και φίλο του Αργύρη Αργυρόπουλο:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου