Άκρως πετυχημένη η 2η Επιμορφωτική Ημερίδα του ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ Α.Σ.Κ.Α.Λ. για το ζήτημα του Ντόπινγκ






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου η 2η Επιμορφωτική Ημερίδα Αθλητισμού που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Κολύμβησης Άλμπατρος Άνω Λιοσίων Α.Σ.Κ.Α.Λ. υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού"Η ΠΑΡΝΗΘΑ" του Δήμου Φυλής με θέμα τους κινδύνους του ντόπινγκ. 
Η αίθουσα του Δημαρχείου γέμισε ασφυκτικά από αθλητές, προπονητές, αθλητικούς παράγοντες αλλά και γονείς οι οποίοι έδωσαν δυναμικό “παρών” προκειμένου να ενημερωθούν από τους πλέον ειδικούς για το ζήτημα του Ντόπινγκ που αποτελεί μάστιγα για τον Αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Πρωταθλητισμό. 

Ο Πρόεδρος του Άλμπατρος Άνω Λιοσίων κ. Γιώργος Παπαριστείδης ανοίγοντας την εκδήλωση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κι ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή, η οποία όπως τόνισε στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Α.Σ.Κ.Α.Λ. και γενικότερα του Αθλητισμού στον Δήμο Φυλής. 
Απηύθυνε επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο Γιώργο Μαυροειδή που έθεσε την επιμορφωτική ημερίδα υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ‘’ Η ΠΑΡΝΗΘΑ’’, αλλά και για τη γενικότερη βοήθεια που παρέχει στον Σύλλογο.
Ως φιλόξενος οικοδεσπότης επίσης, προσφώνησε όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στην 2η Επιμορφωτική Ημερίδα, ευχαριστώντας τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους. 

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Κ.Α.Λ. τόνισε ότι ο Άλμπατρος Άνω Λιοσίων θα συνεχίσει την διοργάνωση Επιμορφωτικών Ημερίδων Αθλητισμού και στο μέλλον, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι: Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση μας να έχουμε παράγοντες, προπονητές , αθλητές αλλά και γονείς σωστά ενημερωμένους στα θέματα που απασχολούν τον αθλητισμό από επιστήμονες με γνώσεις πάνω σε αυτά όπως οι σημερινοί ομιλητές μας που είναι ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.Α.Ν. ιατρός κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. ΕΣΚΑΝ καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. κ. Ανάργυρος Τουμπέκης. Τέλος κάλεσε τον πρόεδρο ΝΠΔΔ κύριο Γιώργο Μαυροειδή να πάρει τον λόγο και να κηρύξει την έναρξη της ημερίδας. 

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής συνεχάρη τον Πρόεδρο του Άλμπατρος Άνω Λιοσίων για την πρωτοβουλία του κι έδωσε τη δέσμευση ότι ο Δήμος Φυλής θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια, που αφορά στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επιμόρφωσης. 
Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Μαυροειδής έδωσε επίσης τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους εκείνους, αθλητές, προπονητές και γονείς που επέλεξαν αντί να «αποδράσουν» για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Αθλητικού Συλλόγου και να γεμίσουν την αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη”. 

Ακολούθησαν δυο καταπληκτικές και άκρως ενημερωτικές τοποθετήσεις από τους ομιλητές του Ε.Σ.Κ.Α.Ν. τον ιατρό κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τον καθηγητή Τ.Ε.Φ.Α.Α. κ. Ανάργυρο Τουμπέκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά το τέλος των ομιλιών ο Πρόεδρος του Α.Σ.Κ.Α.Λ. που είχε αναλάβει τον συντονισμό της εκδήλωσης με την πολύτιμη βοήθεια του κ. Χρήστου Κ. Παππού παρακίνησε τους παρευρισκομένους να κάνουν ερωτήσεις, όπως κι έγινε με αποτέλεσμα ν’ αναπτυχθεί ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος ανάμεσα στους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων και των εξειδικευμένων ομιλητών.

Το «σύνθημα» για τη λήξη της εκδήλωσης δόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Παπαριστείδη ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του τον κόσμο τους ομιλητές αλλά και τους Αθλητές- Αθλήτριες και τους ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στα αθλήματα τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Ημερίδα






Ιδού και οι Σύλλογοι που συμμετείχαν 











Ακολουθούν οι Σύνδεσμοι  ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ: Α.Σ.Κ.Α.Λ. ,ΝΠΔΔ & Ε.Σ.Κ.Α.Ν.


Το video με τη βράβευση των Ομιλητών από τον Γιώργο Μαυροειδή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου