Πρωταθλητής Ελλάδος για 7η συνεχή χρονιά ο Α.Ο.ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ – Ευχαριστίες προς διοίκηση Παππού για τη στήριξη




Ολοκληρώθηκε το Σάββατο , ο κύκλος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων , με την ομάδα μας να βρίσκεται στην  1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων , για 7η συνεχή χρονιά , που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσήνη .
   
  Η  εμφάνιση των αθλητών της ομάδας μας ήταν πραγματικά συγκλονιστική και όλα τα παιδιά πάλεψαν με πολύ ψυχή κάτω από την συνεχή καθοδήγηση και συμπαράσταση του προπονητή κ. Αποστόλου Νίκου. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι με προσπάθεια , θέληση και αγάπη γι ´ αυτό που κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και μας γεμίζουν όραμα και ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί μέσα από την σκληρή δουλειά έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα.

 Θερμά ευχαριστήρια αξίζουν στην Δημοτική Αρχή του τόπου μας και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο κ. Παππού Χρήστο, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού « Η ΠΑΡΝΗΘΑ » κ. Μαυροειδή Γεώργιο και τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπόλη Δημήτριο  για την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη  που μας δείχνουν , βοηθώντας μας να φτάνουμε πάντα στον προορισμό μας , καλύπτοντας τις μετακινήσεις μας στους σε όλους αγώνες.


1ος ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                                     

1ος ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

3ος ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



      2ος ΚΑΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3ος ΖΕΪΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ



2ος ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου