Ζευγαρωμένοι στο Πανηγύρι

Εθεάθησαν ζευγαρωμένοι στο φετινό Πανηγύρι για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης κι ο Φύλαρχος μπήκε στον πειρασμό να "κλέψει" τις στιγμές.
 Έχουμε λοιπόν και λέμε...
Γιώργος Μαυροειδής - Ελένη Καλογιάννη...

Η φωτογραφία δεν μπαίνει τυχαία πρώτη, καθώς η Ελένη σπανιότατα εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις. Αυτή τη φορά την φώναξε κοντά του ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η "ΠΑΡΝΗΘΑ" Γιώργος Μαυροειδής που έφερε και το βάρος της ευθύνης των εκδηλώσεων προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί. 
Η Ελένη δεν ήξερε ότι η φωτογραφία θα δημοσιευθεί. Της αξίζει όμως! 


Χρήστος Παππούς - Ντίνα Παπαδήμα

Η αλήθεια είναι πως η Ντίνα δεν βλέπει αρκετά τον σύζυγό της τις καθημερινές λόγω φόρτου εργασίας. 
Το πανηγύρι όμως είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να έρθουν πιο κοντά όπως κι έγινε, αφού απόλαυσαν μαζί τα χορευτικά συγκροτήματα και τις συναυλίες


Μιχάλης και Ποπή Οικονομάκη 

Η σύζυγος του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Καθημερινότητας Πόπη Οικονομάκη δεν εμφανίζεται συχνά στις εκδηλώσεις του Δήμου. 
Αυτή τη φορά όμως, έδωσε απαστράπτουσα το "παρών" στη συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη στο πλευρό του συζύγου της,   με αποτέλεσμα να προσελκύσει τα φλας του φωτογραφικού φακού. 


Παναγιώτης - Ελένη Καμαρινόπουλου

Η γλυκύτατη σύζυγος του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλου Ελένη, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του άντρα της, στα μεγάλα κοινωνικά και πολιτιστικά γεγονότα του τόπου. Αυτό συνέβη και στο φετινό πανηγύρι όπου εμφανίστηκε ανανεωμένη και χαμογελαστή όπως πάντα! 
Γιάννης Κρεμύδας - Γιάννα Γιώτη 
Λίγες μέρες πριν διαβούν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας και η εκλεκτή της καρδίας του Γιάννα Γιώτη, πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση στο Πανηγύρι το βροχερό βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου. Όταν μάλιστα άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες της βροχής, ευγενώς φερόμενος ο Γιάννης της άνοιξε ομπρέλα...
Δημήτρης Στουραΐτης - Γεωργία Μανάρα 
Ο Δημήτρης Στουραΐτης σπανίως περνάει καλά στα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις του Δήμου κι αυτό γιατί κουβαλάει στους ώμους του, τόσο κατά τη διάρκεια τους όσο και το διάστημα που προηγείται, το βάρος της διοργανωτικής ευθύνης. Όταν όμως βρίσκεται κοντά του η σύζυγός του Γεωργία Μανάρα, έστω και για λίγο, τότε ξεκουράζεται!  
Πάντα παρών στο κορυφαία γεγονότα του τόπου ο αγαπημένος ηθοποιός - σκηνοθέτης - σεναριογράφος και συντοπίτης μας Χριστόφορος Ζήκας , εμφανίσθηκε με τη σύζυγό του στη λιτάνευση της εικόνας και κάθισε για το καθιερωμένο καφεδάκι, στο γραφικό καφενείο της Πλατείας Μητροπόλεως. Και του χρόνου!  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου