Στα καμαρίνια με τον Γιώργο Τσαλίκη





Στα καμαρίνια βρέθηκαν και μερικοί από τους εργαζόμενους που καλύπτουν τις εκδηλώσεις του πανηγυριού



Όμορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν στα καμαρίνια της σκηνής, μετά τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη στα Άνω Λιόσια, το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαΐου. 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η σύζυγός του Ντίνα Παπαδήμα έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για τη μοναδική βραδιά που χάρισε στο κοινό των Άνω Λιοσίων και να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους. 

Ο ερμηνευτής ανταπέδωσε από καρδιάς και φωτογραφήθηκε μαζί τους όπως και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή που φέρει την ευθύνης της διοργάνωσης των τριήμερων εκδηλώσεων, για τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. 

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη, που κέρδισε το πολυπληθές κοινό του και δικαίωσε απόλυτα την επιλογή του Δήμου Φυλής να τον εντάξει στο πρόγραμμα για το κορυφαίο θρησκευτικό και πολιτιστικό γεγονός, της πόλης των Άνω Λιοσίων. 

Τα ωραία ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ καθώς το πρόγραμμα συνεχίζεται απόψε Σάββατο 20 Μαΐου με τον Χρήστο Μενιδιάτη και ανήμερα της γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης, το βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου με τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη.












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου