Μπαράζ εντυπωσιακών εμφανίσεων από το Παραδοσιακό Χορευτικό Τμήμα της Χασιάς





Συνεχίζει ακάθεκτο τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του το Παραδοσιακό Χορευτικό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής. 
Έτσι μετά το Μεσολόγγι όπου στις 8 και 9 Απριλίου εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Φυλής μαζί με τους Συλλόγους Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η ΓΡΙΖΑ, Κρητών Φυλής η “Μεγαλόνησος” και ΦΥΛΑΣΙΑ, στις εκδηλώσεις για την 191η επέτειο της Ηρωικής εξόδου, ΚΛΙΚ 1 και ΚΛΙΚ 2 σειρά είχε ο Δήμος της Ελευσίνας.

Το Χορευτικό Τμήμα της Χασιάς έδωσε εκπληκτικό “παρών” τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου της Ελευσίνας, Αγίου Γεωργίου. 
Τα παιδιά του Χορευτικού Τμήματος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και ο χοροδιδάσκαλος του τμήματος Σπύρος Κόλλιας δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια των διοργανωτών μαζί με αναμνηστικά δώρα συμμετοχής. 

Την Ελένη Λιάκου τίμησε για την παρουσία της προσφέροντας της αναμνηστική πλακέτα ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας Παναγιώτης Λινάρδος και τον χοροδιδάσκαλο Σπύρο Κόλλια, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού (Π.Α.Κ.Π.Π.Α) κα Μαρία Βασιλείου. 


Τις ίδιες εκδηλώσεις εξάλλου, τίμησε με την παρουσία και τα εξαίσια Δημοτικά του ακούσματα, ο Αντιδήμαρχος Χασιάς Σπύρος Μπρέμπος. 

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς το χορευτικό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής μαζί με τα Παραδοσιακά Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η “ΓΡΙΖΑ” καθώς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Χασιάς “ΦΥΛΑΣΙΑ” και “Πηγή” θα δώσουν δυναμικό παρών και στην εκδήλωση Μνήμης για τον “Καπετάν Μελέτη” και την απελευθέρωση της Αθήνας από τους χωρικούς της Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου στο Σύνταγμα. 

Και σ’ άλλα με υγεία λοιπόν!




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου