Πανηγυρική προσχώρηση του Βασίλη Γεωργιάδη στην παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού



Την προσχώρησή του στην παράταξη «Νέα Εποχή», του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου 2017, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Γεωργιάδης, κατά τον χαιρετισμό του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων «Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ», παρουσία εκατοντάδων δημοτών, οι οποίοι επιδοκίμασαν με χειροκροτήματα την απόφασή του.
Ειδικότερα, ο Βασίλης Γεωργιάδης δήλωσε, από μικροφώνου, ότι προσχωρεί στην παράταξη που έχει αναλάβει τη Διοίκηση του Δήμου Φυλής από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και κάλεσε τους συμπατριώτες του, τους δημότες και τη Δημοτική Αρχή, να κρατήσουν αναμμένα τα φώτα του Πολιτισμού στον Δήμο. «Αυτή είναι η ευθύνη και αυτή η πρόκληση, Δήμαρχέ μου, ας γίνει η αρχή της συνεργασίας μας, αν θέλεις και μια ευρύτερη συνεργασία, για το καλό των δημοτών μας, για το καλό όλων μας, για το ποντιακό στοιχείο», δήλωσε με συγκίνηση ο Βασίλης Γεωργιάδης.
Με θερμή χειραψία και εναγκαλισμό υποδέχθηκε στη Δημοτική του ομάδα τον Βασίλη Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, καταχειροκροτούμενος από τους δημότες που είχαν κατακλύσει τον χώρο των εκδηλώσεων. «Σήμερα Βασίλη σε καλωσορίζω στην μεγάλη μας ομάδα, στην μεγάλη μας παράταξη, ξεκινάμε όλες κι όλοι μαζί δυνατά», τόνισε ο Δήμαρχος, αποδεικνύοντας την ευαισθησία αλλά και τον σεβασμό που τρέφει για τον Ελληνισμό του Πόντου.
«Είχα δύο Πόντιους Δημοτικούς Συμβούλους, το Γιώργο Σονίδη και το Γιώργο Αδάκτυλο και σήμερα με χαρά βλέπω ότι έχω δίπλα μου και τρίτο Πόντιο Δημοτικό Σύμβουλο», πρόσθεσε.
Η κίνηση αυτή του Βασίλη Γεωργιάδη συνάδει με την πρακτική του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού επανειλημμένως έχει αποδείξει ότι δρα διαπαραταξιακά και όχι κομματικά, προς όφελος του Δήμου και των δημοτών. Ακόμα και μετά τη λήξη της θητείας του, ο Βασίλης Γεωργιάδης, με την εμπειρία του ως πρώην Αντιδήμαρχος, στάθηκε πολλές φορές στο πλευρό της Διοίκησης Χρήστου Παππού, αρωγός σε δύσκολες στιγμές του δήμου (πλημμύρες), αλλά συνέβαλε και με θετικές προτάσεις για την ανάδειξη του Δήμου Φυλής εκτός ελληνικών συνόρων (επίσκεψη στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας).
«Καλώς να προχωρήσουμε όλοι μαζί», επισήμανε ο Δήμαρχος Φυλής, ο οποίος από την πρώτη μέρα της εκλογής του, άλλωστε, είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν στο Δήμο, να συστρατευθούν με τη Διοίκηση.
Δείτε στο βίντεο την προσχώρηση Γεωργιάδη και την υποδοχή του στην παράταξη από τον Χρήστο Παππού:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου