Τίμησε, με την υποψηφιότητά της, τη μνήμη του συζύγου της η Κατερίνα Σαφαρίκα

Η Κατερίνα Σαφαρίκα με τον αείμνηστο σύζυγό της Ευάγγελο την ημέρα του γάμου τους
Όλες οι υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες των Ηπειρωτών (όπως και στις αρχαιρεσίες κάθε Συλλόγου) ήταν σημαντικές γιατί διαπνέονταν από διάθεση προσφοράς και αγάπης προς τον πολιτιστικό φορέα που εκπροσωπεί την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Μια από αυτές όμως είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Πρόκειται για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Σαφαρίκα, της συντοπίτισσάς μας που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής με μαχητικότητα, δημιουργικότητα και αξιοπρέπεια.
Η Κατερίνα που διακρίνεται για την ακάματη διάθεση συμμετοχής στα κοινά, τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του Ηπειρώτη στην καταγωγή συζύγου της Ευάγγελου Σαφαρίκα, θέτοντας υποψηφιότητα για εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία.
Το εκλογικό σώμα την αντάμειψε, εκλέγοντάς την με 85 ψήφους, πρώτη αναπληρωματική, μετά τους Χρήστο Ρούσσα, Παναγιώτη Σιέμο και Ευάγγελο Μπαδήμα, τρία ιστορικά στλέχη του Συλλόγου.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και στην Κατερίνα γιατί τέτοιες συμπεριφορές αποδεικνύουν ότι ο Πολιτισμός δεν είναι έννοια κενή περιεχομένου…

Συμπεριφορά την οποία εκτίμησε και η Κατερίνα, εκφράζοντας τις δημόσιες ευχαριστίες της προς το Σύλλογο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου