“Τα παιδιά από την Πάτρα” ήρθαν στο Πανηγύρι των Άνω Λιοσίων για πάρτη του Χρήστου Μενιδιάτη






Κι όταν λέμε τα παιδιά από την Πάτρα δεν εννοούμε το πάλαι ποτέ δημοφιλές Μουσικό Σχήμα που έχει αφήσει εποχή, αλλά δυο νέους φοιτητές που αν και σπουδάζουν στο Φυσικό της Πάτρας έχουν ισχυρούς δεσμούς με τα Άνω Λιόσια. 

Κι αυτό γιατί απλά η μία εκ των δύο, η γλυκύτατη Αθανασία Παπαϊωάννου, είναι ανιψιά της συντοπίτισσας μας δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Ποδαρά και ως εκ τούτου βρίσκεται στα Άνω Λιόσια συχνά πυκνά! 

Στο άκουσμα λοιπόν της συναυλίας του Χρήστου Χρήστου Μενιδιάτη βρέθηκε στην πόλη μας μαζί με τον συμφοιτητή της, απόλαυσαν τη συναυλία και φωτογραφήθηκαν τόσο με τον καλλιτέχνη όσο και με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, καθώς και τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Οικονομάκη και Θανάση Σχίζα. 
Και η αναμνηστική φωτογραφία κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς με τη μητέρα της και αδελφή της Κωνσταντίνας, Δήμητρα Ποδαρά, που έχει ζήσει στα Άνω Λιόσια  τα παιδιά και μαθητικά της χρόνια τους συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας. 

Με την ευκαιρία λοιπόν, έστειλαν την αγάπη τους ως την Πάτρα, όπου πλέον η Δήμητρα, έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια,  με 6 υπέροχα παιδιά που νιώθουν τα Άνω Λιόσια, σαν το δεύτερο σπίτι τους. 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου