Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και την αγάπη του κόσμου τα λαμπερά εγκαίνια της ΣΤΟΑΣ

ΦΩΤΟ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ







Τρεις μήνες αφότου το αγαπημένο στέκι της πόλης των Άνω Λιοσίων η Μουσική Μπακαλοταβέρνα «ΣΤΟΑ», άνοιξε και κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ήρθε και η ώρα της επίσημης έναρξης, με τα Εγκαίνια!
Η τελετή πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου, από τους εφημέριους της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Νικόλαο Κοτίνη και Γεώργιο Βακάλογλου με τον ιδιοκτήτη του must στεκιού Χρήστο Σινόπουλο, την οικογένειά του και όλο το προσωπικό, να δέχονται τις ευλογίες της Εκκλησίας αλλά και τις ευχές του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τα τραπέζια που στήθηκαν εντός κι εκτός «ΣΤΟΑΣ». 
Κατά τα λοιπά συνέβη ότι και τους τρεις τελευταίους μήνες. Το εξαιρετικό φαγητό, οι εκλεκτοί μεζέδες, το καλό κρασί, το άψογο σέρβις και οι φιλικές τιμές, ήρθαν κι έδεσαν με το ζωντανό πρόγραμμα με τους Διονύση Φαρμάκη και Σάκη Αποστολόπουλο ν’ ανεβάζουν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη! 
Ο κόσμος που κατέκλυσε το μαγαζί έφαγε και γλέντησε με την καρδιά του, ενώ τις μικρές ώρες χόρεψε ακόμη και στον δρόμο, με τα πυροτεχνήματα στο απόγειο της βραδιάς, να φωτίζουν τον καλοκαιρινό ουρανό και την Πλατεία Ηρώων, χαρίζοντας της, μοναδικά χρώματα και λάμψη! 
«Αυτό που έγινε χθες, είναι απερίγραπτο!
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας. Η παρουσία σας, μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε αυτό που με τόση αγάπη έχουμε ξεκινήσει.
ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!» έγραψε στη σελίδα της ΣΤΟΑΣ στο Face Book ΣΤΟΑ - ΚΛΙΚ ΕΔΩ
o Χρήστος Σινόπουλος, συνοδεύοντας το σχόλιο του, με τις υπέροχες φωτογραφίες του Δημήτρης Μανώλαρου. 
Μαζί με τις ευχές μας για καλές δουλειές, απολαύστε τες!


































Η ΣΤΟΑ βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου 11

 στα Άνω Λιόσια

Τηλ. Κρατήσεων 698 601 3049

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου