Ξανά Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παμπαίδες ο Α.Ο. Άνω Λιοσίων ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ


Το Σάββατο 06/05/2017 πραγματοποιήθηκε στη Μεσσήνη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων. Σε μια διοργάνωση με φοβερό ανταγωνισμό και ίσως τον μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, οι αθλητές των Λεωντίδων ήταν για μια ακόμα φορά συγκλονιστικοί, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, καταφέρνοντας να φέρουν ξανά το πρωτάθλημα στην πόλη μας.

Και οι 9 αθλητές που αγωνίστηκαν μπήκαν στην πρώτη πεντάδα κατακτώντας έξι μετάλλια και τρεις πέμπτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα:
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μικρόπουλος Σταύρος και Ιωσηφίδης Νικόλαος
Αργυρό οι Καλαϊδόπουλος Νικόλαος και Μικρόπουλος Γιώργος
Χάλκινο οι Ζειτινίδης Ανέστης και Ασλανίδης Παναγιώτης
Πέμπτη θέση οι Σπυριδόπουλος Κωνσταντίνος Μπρούλης Ιωακείμ και Τσιρίδης Ηλίας. 

Μετά το τέλος των αγώνων ο προπονητής των Λεωντίδων Αποστόλου Νικόλαος δήλωσε: 
"Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος από την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι αθλητές μου, στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, Ήταν για μια ακόμα φορά συγκλονιστικοί καταφέρνοντας να οδηγήσουν την ομάδα μας στην κορυφή και να κάνουν υπερήφανη την πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους αθλητές μου που ήταν σε όλα άψογοι, το συμβούλιο της ομάδας για την συμπαράσταση και τν δήμο Άνω Λιοσίων που μερίμνησε για τη μεταφορά μας στη Μεσσήνη. Συνεχίζουμε καθημερινά τον αγώνα μας με στόχο την ανάδειξη πρωταθλητών και σωστών ανθρώπων στην κοινωνία"





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου