Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δεν μάσησαν τα Αρβανιτόπουλα από τη ΒροχήΗ τελευταία μέρα του τοπικού Πανηγυριού της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ανήκει δικαιωματικά στους Αρβανίτικους Συλλόγους.

Έτσι και φέτος την τελευταία μέρα είχε προγραμματιστεί να ανέβουν στη σκηνή των εκδηλώσεων τα χορευτικά του Λαογραφικού Συλλόγου “ΦΥΛΑΣΙΑ”, το χορευτικό Παραδοσιακό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και τον κύκλο του χορού να κλείσει παραδοσιακά, ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η “ΓΡΙΖΑ”. 
Ο καιρός όμως είχε άλλα σχέδια και ο βαρύς ουρανός έδειξε τις κακές του διαθέσεις από νωρίς. 

Τα αρβανίτικα σύνολα ωστόσο δεν φοβήθηκαν τον καιρό . Έτσι εμφανίστηκαν στη σκηνή υπό βροχή με την ίδια λεβεντιά και χάρη σαν να επρόκειτο για μια καλοκαιρινή βραδιά. 
Κι ο Σπύρος Μπρέμπος που τα συνόδεψε με την παραδοσιακή του ορχήστρα θα τραγουδούσε ακόμη αλλά ο κίνδυνος για τα ηχητικά, τον υπαίθριο φωτισμό και τα υπόλοιπα τεχνικά συστήματα ήταν προφανής. 
Η ουσία όμως δεν αλλάζει και αξίζει σε όλους τους ένα μεγάλο εύγε, με την ευχή “Και του χρόνου με καθαρό ουρανό!” 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βροχερή βραδιάΙδού και τα χαρακτηριστικά  Videos με την εμφάνιση των χορευτικών παραδοσιακών Τμημάτων των Αρβανίτικων Συλλόγων του Δήμου Φυλής, υπό βροχή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου