Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεχίζει το ταξίδι αλληλεγγύης το ΕΠΑ.Λ - 2ο Ε.Κ. Άνω Λιοσίων - Χαμόγελα ανθρωπιάς στη “Στέγη Ανηλίκων Νέας Ιωνίας”Μια ακόμη δράση της ομάδας αλληλεγγύης του 2ου Ε.Κ. Άνω Λιοσίων με μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μέλη της ομάδας δράσης αποτελούμενα από μαθητές και καθηγητές μετέφεραν και παρέδωσαν είδη διατροφής και ιματισμού στη «Στέγη Ανηλίκων Νέας Ιωνίας». Η ομάδα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα της Στέγης και να ξεναγηθεί στους χώρους της. Κυρίως όμως είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα παιδιά που φιλοξενεί και να συνομιλήσει μαζί τους εισπράττοντας ζεστά, αληθινά χαμόγελα!
Η ομάδα μας, κάνοντας μια ανάπαυλα για τις θερινές διακοπές, θα συνεχίσει από τη νέα σχολική χρονιά τη δράση της επιδιώκοντας να εμπλέξει περισσότερο σε αυτή τους μαθητές, τους καθηγητές και την τοπική κοινωνία του Δήμου Φυλής σε αυτό το όμορφο «ταξίδι» αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στηρίζετε την προσπάθειά μας! Συνεχίζουμε....

Βοηθήστε μας, να βοηθήσουμε!

Επικοινωνία με την ομάδα αλληλεγγύης του 2ου ΕΚ Άνω Λιοσίων: 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια – 2102472960

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου