Χαμός θα γίνει! στη Μουσική βραδιά του Δήμου Φυλής την Τετάρτη 21 Ιουνίου









Σπουδαία ονόματα, κορυφαίους μουσικούς αλλά και τα ταλέντα του Δημοτικού Ωδείου Φυλής, θα περιλαμβάνει η Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στην καρδιά της πόλης των Άνω Λιοσίων στην Πλατεία Ηρώων. 

Στην συναυλία θα συμμετέχουν ο σπουδαίος Συνθέτης κι ερμηνευτής Πάνος Καπίρης, ο Σπύρος Μπρέπμος, ο Βασίλης Χαραλάμπους, ο Κώστας Ρομάντης, ο Κώστας Χατζής , η Έλλη Λαζάρου και η εξαιρετική ερμηνεύτρια κι εξ Αχαρνών ορμώμενη Κατερίνα Σκρέκη. 

Ο οικοδεσπότης της μουσικής σκηνής και μαέστρος Νίκος Καλομοίρης με τα Μουσικά Σύνολα της Φιλαρμονικής και το Δημοτικό Ωδείο Φυλής μας υπόσχονται μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά. 

Ραντεβού με την μελωδία και την ποιοτική Ελληνική μουσική λοιπόν την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην Πλατεία Ηρώων με είσοδο και έξοδο Ελεύθερη! 

Για την ώρα πάρτε μια γεύση από τις πρόβες που έχουν προηγηθεί με ιδιαίτερο μεράκι από όλους τους μουσικούς των συνόλων της Φιλαρμονικής σε αγαστή συνεργασία με τους ερμηνευτές. 

Το φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες, μας παραχώρησε ευγενώς το μέλος της Φιλαρμονικής κι εξαιρετική μουσικός Έφη Γεωργοπούλου













































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου