Διαρκής η προσπάθεια βελτίωσης και υψηλό το επίπεδο στους Παιδικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων




Θερμές ευχαριστίες σε όλους εκείνους που στηρίζουν το δύσκολο έργο του, απηύθυνε ο Πρόεδρός των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος κατά την εξαίσια καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών. 
Καλωσορίζοντας τον κόσμο που το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου γέμισε απ΄άκρη σ’ άκρη το κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος έχοντας στο πλευρό του τη διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Γιάννα Σταθοπούλου, ανέφερε τα εξής: 

“Αγαπητά μας παιδιά, Αγαπητοί γονείς...

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου, γιατί είστε δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πρώτα και κύρια για τα παιδιά μας και φυσικά για την πόλη μας, γιατί τα παιδιά μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου. 
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού που είναι πάντα δίπλα μας καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών. 
Θέλω να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια κα Γιάννα Σταθοπούλου για την πολύχρονη προσπάθειά της, με στόχο πάντα το καλύτερο. 

Να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών καθώς και το προσωπικό του Κεντρικού Γραφείου Διοίκησης, διευκρινίζοντας ότι για μένα είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες μου, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! 

Ευχαριστώ όλους τους προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τιμούν σήμερα με την παρουσία τους. 

Εύχομαι όλοι μας να έχουμε υγεία και δύναμη και να είμαστε πάντα ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες συνθήκες που ζει η χώρα μας. 
Τέλος, εύχομαι όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι να νιώθουμε πάντα παιδιά μέσα στην καρδιά μας.” επεσήμανε ο Πρόεδρος ο οποίος έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του με ευχές για ένα καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι,


Η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Γιάννα Σταθοπούλου από την πλευρά της, αναφέρθηκε επιγραμματικά σε όλους τους σημαντικούς τομείς και τα προγράμματα που αναπτύσσονται στους Παιδικούς Σταθμούς που όπως επεσήμανε το επίπεδό τους βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. 
Όπως εύστοχα επεσήμανε πέρα από τα ψυχαγωγικό κομμάτι ιδιαίτερη σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στον Παιδαγωγικό τομέα. Ως παράδειγμα ανέφερε την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνεται στις μαθησιακές δυσκολίες αλλά και στη Συμβουλευτική Γονέων που λειτουργούν δωρεάν, σε όλους τους Σταθμούς. 
Η κα Σταθοπούλου τέλος εκτός από το Προσωπικό των Παιδικών Σταθμών απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού αλλά και στον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, που όπως υπογράμμισε, στηρίζουν ολόπλευρα το έργο της. 
Κλείνοντας τον σύντομο αλλά ουσιαστικό απολογισμό της, ευχήθηκε και κείνη με τη σειρά της σε όλους, Καλό καλοκαίρι.

Ακολουθούν οι Σύνδεσμοι των videos με τους χαιρετισμούς του Προέδρου και της Διευθύντριας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου