Έτοιμη για τη δεύτερη πράξη εξαπάτησης του κόσμου η παρέα του Γιώργου Αβράμη

Ο Γιώργος Αβράμης με το Στάθη Γκουβόπουλο που διοργάνωσε
τη συγκέντρωση της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2017
Την δεύτερη πράξη της εξαπάτησης του κόσμου ετοιμάζουν για το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου 2017 ο Γιώργος Αβράμης και η παρέα του.
Γνωρίζοντας ότι η απήχησή τους στον κόσμο είναι μηδενική, δηλαδή για να ακριβολογούμε δεν μπορούν να γεμίσουν ταξί, επιχειρούν να ανοίξουν την προεκλογική περίοδο εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κόσμου για το υπαρκτό θέμα της παραβατικότητας.
Ταυτόχρονακι ενώ ο Γιώργος Αβράμης έχει καταψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το ολοκληρωμένο σχέδιο της διοίκησης Παππού για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, δεν έχουν καταθέσει ούτε μια πρόταση κι απλά προσπαθούν να καρπωθούν πολιτικά οφέλη από την αγανάκτηση του κόσμου για το ατυχές συμβάν του Μενιδίου. 
Σα να μην έφταναν όλα αυτά συκοφαντούν τη διοίκηση Παππού στο θέμα της προμήθειας των 8 περιπολικών 4Χ4 ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για φωτογραφικό διαγωνισμό, ενώ στην πραγματικότητα ο διαγωνισμός διενεργήθηκε ηλεκτρονικά, με βάση τις ειδικές προδιαγραφές που έχει θέσει η αστυνομία. Ειδικότερα η αστυνομία θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος τύπος αυτοκινήτου είναι ο καταλληλότερος επιχειρησιακά, κάτι που δεν απέχει από την αλήθεια, αφού η αγορά γνωρίζει ότι ανταποκρίνεται με αξιοπιστία στις δυσκολες συνθήκες.
Μάλιστα νεόκοπο μέλος της παράταξης Αβράμη διενεργούσε στο facebook πρόχειρη δημοσκόπηση αν οι δημότες θέλουν να διατεθούν πόροι του Δήμου για τη στήριξη της Αστυνομίας.
Απέναντι σε αυτή την τυχοδιωκτική προσπάθεια του Γιώργου Αβράμη και της παρέας του, που προσβάλει τη μνήμη του νεκρού παιδιού και εκμεταλλεύεται την αγωνία του κόσμου, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με τις ξεκάθαρες θέσεις του στο KONTRA CHANEL κατάστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να μπει στην ψηφοθηρική λογική ορισμένων.

Δήλωσε παλικαρίσια ότι δεν προτίθεται να παίξει πολιτικά παιγνίδια και σέβεται την υπογραφή του στο σύμφωνο συνεργασίας, αλλά και τη συντεταγμένη Πολιτεία, όπως αυτή εκφράζεται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, δηλαδή αν εμείς εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και  η Πολιτεία δεν σεβαστεί την υπογραφή της, τότε θα επανεξετάσουμε τη στάση μας, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής. 
Δείτε την Απόφαση του Πρωτοδικείου με την οποία επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2014. Ο Στάθης Γκουβόπουλος είναι επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Αβράμη. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου