Γαμήλιο γλέντι από την Ήπειρο ως τα Νησιά του Αιγαίου έστησαν ο Γιάννης και η Γιάννα …













Γαμήλιο γλέντι Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ακολούθησε μετά το Μυστήριο του γάμου του Γιάννη Κρεμύδα και της Γιάννας Γιώτη που ένωσαν τις ζωές τους το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου. ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με το καθιερωμένο κόψιμο της τούρτας και το άνοιγμα της σαμπάνιας, ενώ το χορό άνοιξε ο γαμπρός με Ηπειρώτικα Δημοτικά ακούσματα που υμνούν τον έρωτα και τον γάμο. 
Νησιώτισσα ωστόσο η κουμπάρα Τζένη Μπάρα, είχε την τιμητική της με το «Είναι όμορφα σου λέω, όταν χαράζει στο Αιγαίο». 

Κατά τα λοιπά η μουσική και οι επιλογές ήταν για όλα τα γούστα με αποτέλεσμα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του ζευγαριού να ξεσηκωθούν για χορό. 
Ο Γιάννης και η Γιάννα πέρασαν απ' όλα τα τραπέζια και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους λαμβάνοντας από το κάλεσμα ευχές από καρδιάς για τη νέα τους κοινή ζωή. 

Η νύφη εξάλλου δεν παρέλειψε να τηρήσει το έθιμο, πετώντας προς το τέλος του γλεντιού την ανθοδέσμη της στις ελεύθερες κοπέλες, με την πιο μικρή της παρέας να είναι και η τυχερή! 

Εν κατακλείδι ήταν μια υπέροχη βραδιά, καθώς το ζευγάρι είχε κοντά του συγγενείς, φίλους και συνάδελφους που η αγάπη κι ο θαυμασμός τους ήταν αυθόρμητος κι έκδηλος, από την αρχή ως το τέλος. 

Και δική μας ευχή, να είναι πάντοτε υγιείς και χαρούμενοι σαν την πρώτη μέρα του γάμου τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά 







































































Δείτε και μερικά live στιγμιότυπα από τον χορό και το πέταγμα της ανθοδέσμης





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου