Ήρθε κι έδεσε η Αρβανίτικη Παράδοση με τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη



Όμορφες κι αυθεντικές στιγμές Αρβανίτικης Παράδοσης απόλαυσε το κοινό που είχε κατακλύσει την Πλατεία Ηρώων το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου. 

Τα χορευτικά του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού της Χασιάς «ΦΥΛΑΣΙΑ», το χορευτικό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής και τα μικρά χορευτικά του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η «ΓΡΙΖΑ» επρόκειτο να εμφανιστούν στις 21 Μαΐου, ανήμερα του εορτασμού των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. Δυστυχώς όμως ο καιρός και η δυνατή βροχή δεν επέτρεψαν την εμφάνισή τους. 

Έτσι ο Δήμος Φυλής τους κάλεσε εκ νέου στο ραντεβού μαζί με την πραγματοποίηση της συναυλίας του Γιώργου Μαργαρίτη που επίσης είχε αναβληθεί. Οι Πρόεδροι, οι χοροδιδάσκαλοι και οι χορευτές των Συλλόγων όχι μόνο ανταποκρίθηκαν με χαρά, αλλά και παρουσίασαν μια υπέροχη Αρβανίτικη παράσταση με εξαιρετικά ακούσματα και χορούς. 

Μαζί τους όπως πάντα βρέθηκε επί σκηνής και ο κορυφαίος ερμηνευτής της Αρβανίτικης Παράδοσης Σπύρος Μπρέμπος με την εξαιρετική ορχήστρα του. 

Ο κόσμος ανάμεσά του και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς και δεκάδες εκπρόσωποι μαζικών και πολιτιστικών φορέων του Τόπου, κατέβηκαν στην Πλατεία προκειμένου να απολαύσουν τα χορευτικά συγκροτήματα στα οποία και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

Το Χορευτικό Τμήμα της ΦΥΛΑΣΙΑΣ 
































 Το Χορευτικό Συγκρότημα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής 





















 Το μικρό Χορευτικό της ΓΡΙΖΑΣ




















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου