Με σύμπραξη του Ωδείου με τη Φιλαρμονική γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής ο Δήμος Φυλής

Με μια μεγάλη σύμπραξη του Δημοτικού Ωδείου με τα μουσικά σύνολα της Φιλαρμονικής γιόρτασε, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017, την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής ο Δήμος Φυλής.
Στην τεράστια σκηνή της Πλατείας Ηρώων, μπροστά από το Δημαρχείο,  όλοι όσοι ασχολούνται με τη μουσική στο Δήμο Φυλής συμμετείχαν σε μια μεγάλη συναυλία που διήρκεσε πάνω από τρεισήμισι ώρες.  
Παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική μοιράστηκαν την πίστα με επαγγελματίες μουσικούς, καταξιωμένους στο χώρο, ως δάσκαλοι μουσικής, τραγουδιστές και μέλη μεγάλων ορχηστρών σε κορυφαίες πίστες της Αθήνας.
Μαζί τους σημαντικοί καλλιτέχνες από άλλες περιοχές, όπως ο Βασίλης Χαραλάμπους και η Κατερίνα Σκρέκη που έχουν συνδεθεί με αυτή την προσπάθεια. 
Όλοι τους, με συντονιστή τον αρχιμουσικό Νίκο Καλομοίρη, τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο την πέμπη και δημοφιλέστερη από τις Καλές Τέχνες και δικαίως χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έδωσε συγχαρητήρια σε παιδιά, δάσκαλους, μουσικούς και στο Νίκο Καλομοίρη και ανέφερε ότι οι δυο τους είχαν την ιδέα για μια κοινή εμφάνιση του Ωδείου και της Φιλαρμονικής-Ορχήστρας το 2007, ενώ ψάρευαν. Συνεχίστε και θα έχετε το Δήμο στο πλευρό σας, τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε στο βίντεο τι είπε:

 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου