Η ασφάλεια είναι θέμα πολιτικής βούλησης, λέει ο Γιώργος Κώτσηρας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΗΡΑΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε περιοχές της Δυτικής Αττικής βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Κώτσηρας, δικηγόρος, Αν.Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ και πολιτευτής στην Περιφέρεια Αττικής, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους, επαγγελματίες των περιοχών και αυτοδιοικητικά στελέχη για τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Προτεραιότητα από όλους δόθηκε στο θέμα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας.

Ο κ. Κώτσηρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι τοπικές κοινωνίες της Αττικής είναι ιδιαίτερα ανάστατες από τη συνεχή υποβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας που έχουν δημιουργηθεί κατά το τελευταίο διάστημα. Αστυνομικά τμήματα κλείνουν, οι συμπλοκές αυξάνονται, οι κλοπές και οι ληστείες έχουν γίνει καθημερινότητα και το χειρότερο: νεαρός συνάνθρωπός μας σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Πολλά σχολεία, επίσης, δεν έχουν βασικές συνθήκες φωτισμού. 
Οφείλει η Κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη να αφουγκραστεί τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία προσπαθεί συχνά να αντιμετωπίσει προβλήματα που δεν ανήκουν στην δική της αρμοδιότητα, να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Δίχως ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία και αυτό είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης. Πρέπει όλοι να σταθούμε εμπράκτως δίπλα στους συμπολίτες μας.»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Γιώργος Κώτσηρας
Δικηγόρος-Διδάκτωρ Νομικής
Ιπποκράτους 9, Αθήνα, τηλ. 210-3305080/6942643559

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου