Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή γιορτή της Δροσούπολης














Νησιώτικος αέρας φύσηξε το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου στην Καλοκαιρινή Γιορτή τους Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου της Δροσούπολης όπου εκτός από τους καλλιτέχνες Αντώνη Γαμπιεράκη και Ιωάννα Λεγάκη την βραδιά κόσμησαν με την εξαιρετικές εμφανίσεις τους και τα χορευτικά των Συλλόγων του “Αιγέα” και των Κρητών Φυλής. 
Τα χορευτικά εξάλλου ήταν εκείνα που έδωσαν το έναυσμα ώστε να αρχίσουν οι χοροί που κράτησαν καλά ως τις μικρές ώρες. Κατά τα λοιπά ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζουρίδης και τα υπόλοιπα μέλη έδειξαν το φιλόξενο πρόσωπό τους σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιορτή εξελίχθηκε σε ένα γνήσιο λαϊκό καλοκαιρινό πανηγύρι όπου ο κόσμος της Δροσούπολης αλλά και από άλλες γειτονιές της πόλης διασκέδασε γνήσια κι απέριττα, όπως συνηθίζεται στην ελληνική επαρχία. 
Χωρίς πολυτέλειες με καλοψημένα σουβλάκια και παγωμένες μπύρες οι παρέες έγιναν “ένα”, ενώ τα νησιώτικα ακούσματα ώθησαν τον κόσμο στον μεγάλο κύκλο του χορού! 

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την καλοκαιρινή γιορτή της Δροσούπολης πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους 
ΚΛΙΚ 2 και 
Με αυτά τα ωραία και του χρόνου!









































Και μερικές δια χειρός της Κατερίνας Σαφαρίκα 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου