Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Βούλιαξε» από κόσμο η πλατεία της Φυλής την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με Πάνο ΚαλίδηΗ μεγάλη προσέλευση του κόσμου την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της δεύτερης μέρας του παραδοσιακού πανηγυριού της Φυλής.
Μετά τον καθιερωμένο πανηγυρικό εσπερινό, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, άρχισε το εορταστικό πρόγραμμα στην εξέδρα που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία, μπροστά από το Δημαρχείο.
Το έργό της διασκέδασης του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την πλατεία ανέλαβαν αρχικά, ο Τηλέμαχος Ζέης και η Έρη Ζώρα, οι οποίοι «ζέσταναν» την ατμόσφαιρα, μέχρι να ανέβει ο Πάνος Καλίδης.
Μόλις ανέβηκε, πραγματικά εκτόξευσε στα ύψη το θερμόμετρο του κεφιού με ένα καταπληκτικό ρεπερτόριο που απλώθηκε σε όλα τα είδη του τραγουδιού. Προηγουμένως είχε προλάβει να γίνει ένα με τους πιτσιρικάδες, με τους οποίους έβγαλε άπειρες σέλφι. Πραγματικός επαγγελματίας έκανε ένα non stop πρόγραμμα μέχρι τη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα και δεν έδειχνε διατεθειμένος να κατάβει από την πίστα, καθώς ο κόσμος διασκέδαζε με την καρδιά του χορεύοντας και τραγουδώντας.
«Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι πρέπει να σταματήσω» είπε στο απαρηγόρητο κοινό που ήταν σε θέση να μείνει μέχρι τα ξημερώματα στην πλατεία, πριν το αποχαιρετίσει με το «κουπεπέ».
«Ελπίζω να βρεθούμε και πάλι μαζί κάποια φορά» πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες και όσους πήραν μέρος στην παραγωγή, στον ήχο, στα φώτα και στο βίντεο wall, όπου, επίσης, έγινε σπουδαία δουλειά.
Μακάρι γιατί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και αυθεντικός διασκεδαστής, όπως άλλωστε του είπαν, συγχαίροντάς τον, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι αναπλ. Δήμαρχοι Γιώργος Σονίδης, Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Αντωνόπουλος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Λιάκου και ο τοπικός Σύμβουλος Στέλιος Νίκας,  με τους δύο τελευταίους να έχουν σηκώσει, από πλευράς διοίκησης του Δήμου, μεγάλο μέρος από το οργανωτικό φορτίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου