Δροσερές κι ανέμελες Χριστουγεννιάτικες στιγμές στη Δροσούπολη Άνω Λιοσίων












Θερμής ανταπόκρισης από μικρούς και μεγάλους έτυχε η πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Δροσούπολη» που το πρωί του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, έστησε μια υπέροχη και πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία Καραγιάννη της συνοικίας, όπου βρίσκονται και τα γραφεία του Συλλόγου. 

Υπέροχα ξωτικά, καρτούν φιγούρες και φυσικά ο αγαπημένος των παιδιών Άγιος Βασίλης, βρέθηκαν στην πλατεία Καραγιάννη από νωρίς το πρωί ως το απόγευμα προκειμένου να υποδεχτούν τα μικρά αλλά και τους γονείς τους που διασκέδασαν μαζί τους ψυχή τε και σώματι! 

Φουσκωτά, υπαίθριες κατασκευές και μουσικές στο πνεύμα των Χριστουγέννων, επιτόπια κεράσματα και άλλες εκπλήξεις έφεραν στα παιδικά πρόσωπα χαμόγελα και υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς! 

Σύμμαχος στην όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου υπήρξε ο ολίγον συννεφιασμένος αλλά γλυκός καιρός, που επέτρεψε σε μικρούς και μεγάλους να κρατήσουν γεμάτη την πλατεία της Δροσούπολης για πολλές ώρες! 

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι αναμφίβολα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Ζουρίδης καθώς και όλα τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όχι μόνο για την πρωτοβουλία τους αλλά και για την θερμή φιλοξενία τους από την αρχή ως το τέλος της εκδήλωσης. 

Στην πρόσκληση του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν ο ιδρυτής του και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Λία Καψή, Δημήτρης Κοψαχείλης και Βαγγέλης Σταματάκος καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής Κατερίνα Μπλουχάρη. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά και ζωντανά στιγμιότυπα
















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου