«Πρωταγωνιστές» τα παιδιά στην πρώτη γιορτή του 2018 στο Ζεφύρι




Με πολύ κέφι, άφθονο γέλιο, τραγούδι, χορό και διάπλατα χαμόγελα ξεκίνησε η νέα χρονιά στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής, η οποία άνοιξε τις εκδηλώσεις για το 2018, με μία γιορτή για τα παιδιά του Δήμου την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, που απόλαυσαν εξίσου και οι γονείς.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, καλωσορίζοντας τον νέο χρόνο, λίγες ημέρες πριν επιστρέψουν στα μαθητικά θρανία και τις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Μικροί και μεγάλοι γέλασαν επίσης με την καρδιά τους με τα αστεία και τα ταχυδακτυλουργικά νούμερα που παρουσίασε ο ανιματέρ. 

Ένα ψυχαγωγικό διάλειμμα από την καθημερινότητά τους, περίμενε όμως, και τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι δεν παρακολούθησαν απλώς σαν θεατές την εκδήλωση, αλλά συμμετείχαν ενεργά σε διαγωνισμούς, τραγούδια και ταχυδακτυλουργικά κόλπα.

Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά ευχήθηκε σε όλους ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη στήριξή του και διαβεβαίωσε ότι και για τη νέα χρονιά έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι για το Δήμο Φυλής αλλά και για τη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου. Υπογράμμισε επίσης με νόημα ότι η τελευταία εκδήλωση του 2017 στο Ζεφύρι αλλά και η πρώτη του 2018, ήταν αφιερωμένες στα παιδιά. 

Τις ευχές τους για Καλή Χρονιά απηύθυναν σε μικρούς και μεγάλους ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Φυλής Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος τραγούδησε και έπαιξε με τα παιδιά αλλά και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου, Ηλίας Κοκκίνης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου με τη χορηγία της ΙΟΝ, η οποία πρόσφερε και τις σοκοφρέτες που μοιράστηκαν στο τέλος της εκδήλωσης σε μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





















Ακολουθούν Videos με τις ευχές των Αντιδημάρχων και μερικές live στιγμές ξενοιασιάς με μικρούς και μεγάλους

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου